På Municipal de Balaidos tar Celta Vigo emot mardröms motståndaren Atletico Madrid. Det är ett lag som Celta Vigo har fem raka förluster mot. Dock är Celta Vigo alltid starka hemma och har även lyckats hitta målformen, både under träningssäsongen och direkt i La Liga. Även om Atletico Madrid är starka defensivt blir det väldigt svårt att hålla tätt bakåt. Att Atletico Madrid vinner erbjuds runt 1.80 i odds men jag finner mycket mer värde i att båda lag gör mål till dubbla pengar.

De fem senaste matcherna har Celta Vigo både gjort mål och släppt in mål. De spelar en väldigt offensiv 4-2-3-1 formation, vilket gör att de fyller på oftast med fyra man i anfallsspelet. Därmed lyckas de också göra en del mål framåt, samtidigt som de blir sårbara bakåt - så det är ingen slump att just Atletico Madrid, som är så kontringsstarka har lyckats så väl mot Celta Vigo. I ligapremiären, hemma mot Espanyol, blev det 1-1, där det var tufft för Celta Vigo. Men i den andra och senaste matchen vann de komfortabelt borta mot Levante med 2-1. Om det är någon gång de ska bryta sviten mot Atletico Madrid så är det nu, när målskyttet sitter, samtidigt som motståndarna har inlett lite trögt.

Atletico Madrid fick nämligen slita hårt i segern mot Rayo Vallecano. Efter en mållöst och chansfattig första halvlek gjorde Griezmann jobbet i den andra och nätade. Men sedan hade Rayo Vallecano riktigt bra läge att kvittera. Jan Oblak satte stopp för ett baklänges mål denna gång, men det var extremt nära flera gånger om, speciellt i slutminuterna. Överlag såg det inte lika stabilt ut defensivt för Atletico Madrid del, så i mitt tycke har de inte riktigt spelat ihop sig ännu och är inte lika starka defensivt för tillfället, såsom vi har blivit vana att se dem de senaste åren. Framåt råder det ingen tvekan om att Griezmann och Costa håller världsklass och många andra bakom dem, så Celta Vigo kommer nog återigen att få släppa in mål - for sure.

På de två senaste möten har Celta Vigo inte lyckats näta hemma mot Atletico Madrid men detta blir tredje gång gillt, med tanke på alla förutsättningar. Därmed finner jag ett värde i att dubbla pengarna och lägger ett spel på att båda lag gör minst ett varsitt mål till 2,00 i odds hos betfinal .
---
Preliminär startelva Celta Vigo: Sergio Alvarez, Hugo Mallo, Gustavo Cabral, Nestor Araujo, Junior Alonso, Fran Beltran, Stanislav Lobotka, Iago Aspas, Brais Mendez, Pione Sisto & Maxi Gomez.

Preliminär startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Juanfran, Stefan Savic, Diego Godin, Lucas Hernandez, Angel Correa, Rodrigo Hernandez Cascante, Saul Niguez, Thomas Lemar, Diego Costa & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip