bet365 livestreamar matchen.

På Municipal de Balaidos tar Celta Vigo emot mästarna Barcelona, som redan har vunnit den spanska La Liga, i en match där marknaden erbjuder strax över dubbla pengar på hemmalaget. Då Barcelona kommer till start med avbytarna och B-laget, på grund av semifinal fajten mot Liverpool, samt att Barcelona inte har något att spela för är motivation nästan lika med noll - till skillnad från Celta Vigo som har en bra form och som fortfarande har allting att spela för. Därmed värde på en etta i matchen.

Med tre omgångar kvar av La Liga ser det ut som följande i bottenträsket:

15 Celta Vigo 37p
16 Levante 37p
17 Girona 37p
18 Real Valladolid 35p
19 Rayo Vallecano 31p
20 SD Huesca 30p

Dessvärre för Celta Vigos del så är de fortfarande involverade i bottenstriden. Laget kan alltså fortfarande åka ut högsta divisionen. Formen är helt okej, bland annat med tre raka hemmavinster mot Villarreal, Real Sociedad och Girona, samt att anfallaren Iago Aspas är glödhet och levererar. En vinst i denna match skulle ge Celta Vigo arbetsro och det skulle bli ett stort kliv bort från nedflyttningsplatserna. Så vi kan lugnt räkna med att Celta Vigo kommer att gå ut för att vinna denna match.

Det är inte många gånger Barcelona luftar hela truppen. Det ska Celta Vigo vara tacksamma för och det kommer de också att försöka utnyttja till fullo. Senast, och den enda gången som Barcelona har gjort detta i La Liga denna säsong, var mot Huesca borta. Matchen slutade mållöst och Barcelona kommer att komma med liknande trupp till denna match. Anledning är att Barcelona har ett returmöte i Champions League borta mot Liverpool. Så här ser spelschemat ut för Barcelona:

1 maj 21:00 Barcelona – Liverpool
4 maj 20:45 Celta Vigo – Barcelona
7 maj 21:00 Liverpool – Barcelona

Barcelonas A-lag har därmed 6 dagar att återhämta sig efter den första semifinalen, där Barcelona krigade till sig ett rejält försprång, eftersom de vann hemmamötet med 3 - 0. Så de har ett bra resultat att spela på och det är just på den andra semifinalen som all Barcelonas fokus ligger på, när de ändå har vunnit ligan redan.

Så med ingen motivation i Barcelona, som lär rotera på samtliga positioner i laget, och med all motivation i Celta Vigo, så ska hemmalaget har en enorm fördel att kunna ta samtliga poäng i detta möte, i syfte att hålla sig kvar i La Liga. När marknaden erbjuder en bit över dubbla pengar finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på att Celta Vigo vinner matchen.

Själva oddset 2,15 på en rak etta i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Ruben Blanco, Lucas Olaza, Gustavo Cabral, Nestor Araujo, Hugo Mallo, Sofiane Boufal, Stanislav Lobotka, Ryad Boudebouz, Okay Yokuslu, Maxi Gomez & Iago Aspas.

Bekräftad startelva - Barcelona:
Jasper Cillessen, Samuel Umtiti, Jean-Clair Todibo, Thomas Vermaelen, Malcom, Riqui Puig, Arthur Melo, Carles Alena, Moussa Wague, Ousmane Dembele & Kevin Prince Boateng.
---

This is the stats tab
This is the post tip