Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Estadio de Balaidos där Celta Vigo tar emot Cadiz. Inget av lagen har ännu tagit en seger i ligan, efter fyra omgångar. Celta Vigo är iskalla och långt ifrån den formen som de visade upp förra säsongen. Cadiz har inlett piggt och tagit två poäng, men fallit på mållinjen i de två senaste matcher, där det har blivit torsk. Då Celta Vigo är svårslagna, speciellt på bortaplan, är det svårt att lita på att Celta Vigo kommer att studsa tillbaka till just detta tuffa ligamötet.

Celta Vigo avslutade förra säsongen på en åttonde plats i tabellen. Målet sattes att denna säsong ska man tävla om en plats ute i Europa. Hittills har det gått käpprätt åt helvete. Även om motståndet har varit tufft så har inte spelet stämt alls. Förluster mot stormakterna Atletico Madrid och Real Madrid var väntade. Dock var det inte givet att de skulle förlora hemma mot bortasvaga Athletic Bilbao och innan dess spela mållöst mot Osasuna. En poäng på dessa fyra matcher är inte mycket att hänga i julgranen. Speciellt inte när Celta Vigo senast hade ledningen två gånger om mot Real Madrid, men förlorade ändå med hela 2 - 5.

Cadiz har visat sig vara bättre på bortaplan än vad de är på hemmaplan. Något som är extremt ovanligt i dagens fotboll. I premiären blev det delad pott mot Levante samt därefter mot Real Betis. I båda matcherna, som slutade 1 - 1, krigade Cadiz bra och försvarade sig som ett starkt kollektiv. Därefter blev det dock förluster. Först mot Osasuna, där Cadiz hade en 2 - 1 ledning fram till förlängning - där de släppte in två mål. Förlust blev det senast också mot Real Sociedad, där Mikel Oyarzabal nätade två gånger om, varav ett mål på straff, samt där Juan Torres Ruiz blev utvisad för Cadiz. Alvaro Negredo har visat fin form i Cadiz.

Marknaden har valt Celta Vigo som en given favorit till seger. I mitt tycke är de helt övervärderade, då denna oddssättning beror mest på hur laget har spelat tidigare. Dagsformen är bedrövlig och då har Cadiz en fin chans att fortsätta spela bra på bortaplan. I vilket fall ska Cadiz inte behöva förlora med stora siffror, mot ett Celta Vigo lag som läcker in mål och har det tufft även framåt.

Därmed lägger jag ett spel på Cadiz +1 på asiatisk handikapp. Spelet rättas som förlust om Celta Vigo vinner med fler än ett mål i marginal (2 - 0, 3 - 1). Pengarna tillbaka vid en Celta Vigo seger med exakt ett mål. Vinst vid oavgjort eller en Cadiz seger.

Speltips Celta Vigo - Cadiz:
2 asian +1. Odds 2.15 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Celta Vigo:
Matias Dituro, Hugo Mallo, Jose Fontan, Jeison Murillo, Javi Galan, Renato Tapia, Augusto Solari, Denis Suarez, Franco Cervi, Iago Aspas & Santi Mina.

Bekräftad startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Isaac Carcelen, Victor Chust, Varazdat Haroyan, Alfonso Espino, Fali, Salvi Sanchez, Tomas Alarcon, Alvaro Bastida Moya, Anthony Lozano & Ruben Sobrino.
---

This is the stats tab
This is the post tip