Tabelljumbon Levante gästar Celta Vigo på Estadio de Balaídos under måndagskvällen och här tror undertecknad att gästerna lämnar matchen poänglösa.

Celta Vigo har spelat in 31 poäng på 24 ligamatcher och har i detta nu åtta poäng upp till FC Barcelona på en sjätteplats i den spanska högsta ligan. Celta Vigo har inte vunnit allt för många hemmamatcher, vilket också gör att de inte är med i någon topp sex-strid just nu, men när jumbon gästar bör de bättra på en redan nu rätt så medioker statisk som just hemmalag.

Levante har levererat 14 poäng i La Liga hittills och då har de ändå hunnit med 24 ligamatcher. Totalt har gästerna två vinster, åtta kryss och 14 förluster. Målskillnaden för bortalaget är totalt 24-50 och som just bortalag har de en seger, två kryss och nio förluster med en total målskillnad på 11-29.

Celta Vigo har som hemmalag fixat seger i fyra av tolv hemmamatcher. Resterande har de två kryss och sex förluster, men här får de ett kanonläge att bättra på statistiken som hemmalag och det tror jag de fixar.

Levante har i deras senaste framträdande tagit full pott mot Atlético Madrid på bortagräs, vilket var en jätteskräll. Det tror jag inte de upprepar utan här faller de tillbaka till förlustspåret igen.

SPELTIPS
Celta Vigo vinner matchen och detta spelas till 1.65 hos Unibet / LeoVegas / 888sport .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip