bet365 livestreamar alla La Liga-matcher.

På Balaidos har det blivit dags för Celta Vigo att vinna då Osasuna kommer på besök. Matchen kommer lägligt för Celta Vigo, efter Jul- och Nyårsuppehållet, samt att Osasuna har tappat formen och kommer till matchen med två raka förluster i ryggen. Det har gått så långt att det finns inga ursäkter längre för Celta Vigo att inte vinna. De är indragna i bottenstriden och befinner sig trea från slutet. En vinst skulle dels ta dem ur bottenträsket och dels ge dem andrum och arbetsro inför fortsättningen av La Liga.

Till denna match har Celta Vigo en avstängning på mittbacken Nestor Araujo. Även Osasuna har en avstängning på mittbacken Facundo Roncaglia, som har fått spela som högerback på sistone. Båda lagen har ett par tveksamma spelare till start så skadefronten jämnar ut sig, i mitt tycke.

Det har gått trögt för Celta Vigo på sistone, även om laget har sparkat Fran Escriba och tagit in Oscar Garcia i stället. Det kan bero på att Oscar Garcia saknar erfarenhet från att coacha i La Liga, i kombination med att Celta Vigo har en svag form. På hemmaplan dock är Celta Vigo alltid starka och gör bra ifrån sig, även om det inte alltid blir segrar så klart. Två gånger i rad har det blivit oavgjort mål Valladolid och Mallorca, så det är tredje gång gilt när nykomlingar Osasuna står på andra sidan planen.

Osasuna har som sagt två raka förluster, mot Atletico Madrid och Real Sociedad. Att förlora borta mot Atletico Madrid med 0 - 2 är okej men att förlora hemma mot Real Sociedad med 3 - 4 visar tydligt att Osasuna har stora bekymmer i försvaret. Så många mål ska inget lag behöva släppa in i La Liga, såvida inte Barcelona eller Real Madrid gästar dem. Det kommer att bli oerhört svårt för Osasuna att hålla tätt i försvaret och jag räknar med att det blir något eller några insläppta mål mot Celta Vigo, som nästan alltid gör mål på Balaidos. Så blir det även denna gång. Förhoppningsvis spelar de bra i försvaret och tar då en seger.

Jag lägger ett spel på att Celta Vigo vinner matchen, till 2.05 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva Celta Vigo:
Ruben Blanco, Kevin Vazquez, Joseph Aidoo, David Costas, Lucas Olaza, Okay Yokuslu, Rafinha, Fran Beltran, Pione Sisto, Iago Aspas & Santi Mina.

Bekräftad startelva Osasuna:
Sergio Herrera, Jon Moncayola, Aridane Hernandez, David Garcia, Pervis Estupinan, Roberto Torres, Oier, Darko Brasanac, Ruben Garcia, Adrian Lopez & Ezequiel Avila.
---

This is the stats tab
This is the post tip