Unibet livestreamar matchen.

Det är första omgången av den spanska La Liga där vi bjuds på en spännande match på Balaidos då Real Madrid kommer på besök för att ta sig an hemmalaget Celta Vigo. Marknaden har Real Madrid som en klar favorit till seger, men där finns inget värde att hämta, med tanke på hur starka Celta Vigo kan vara hemma och att Real Madrid ännu inte har hittat toppformen. Dessutom dras Celta Vigo med en hel del skador så jag tvivlar på att de gör någon bragdmatch. Värdet finnes på under spelen.

Celta Vigo har haft en okej försäsong. De började säsongen väldigt bra med stor fokus på försvarspelet och det lönade sig direkt. Inget insläppt mål på tre vänskapsmatcher mot Lugo 3 - 0, Lille 1 - 0 och Union Berlin med 3 - 0. Sedan blev det en överraskande 0 - 1 förlust mot Tenerife och även mot Lazio med 1 - 2. Brais Mendez och Denis Suarez är spelarna som har visat bäst form. Dock har laget tappat lite i form fram mot slutet av försäsongen och även dragit på sig en hel del skador.

Vänsterbacken David Junca missar matchen på grund av axelskada, samt andra målvakten Sergio Alvarez och nyförvärvet Santi Mina, anfallare från Valencia. Högerbacken och lagkaptenen Hugo Mallo är småskadad men tillbaka i träningen och likaså mittfältaren Okay Yokuslu. De två är dock tveksamma till start. I övrigt är det följande spelare som har kommit och gått:

Tillbaka från lån: Facundo Roncaglia (Valencia), Claudio Beauvue (Caen) & Robert Mazan (Venezia).

In: Gabriel Fernandez (Penarol), Denis Suarez (Barcelona), Joseph Aidoo (Genk), Santi Mina (Valencia) & Jorge Saenz (Valencia).

Ut: Nemanja Radoja (utan kontrakt), Gustavo Cabral (Pachuca), Mathias Jensen (Brentford), Andrew Hjulsager (Oostende), Maxi Gomez (Valencia), Robert Mazan (Tenerife), Emre Mor (Galatasaray) & Facundo Roncaglia (Osasuna).

Försäljningen av Maxi Gomez är märkbar, i synnerhet när ersättaren Santi Mina går och blir skadad direkt, så här får Celta Vigos anfallsspel sig ett avbräck när Real Madrid kommer på besök.

Det har rensats hård i Real Madrid denna säsong och en hel del spelare har kommit in och lämnat. Se här:

Tillbaka från lån: James Rodriguez (Bayern).

In: Eden Hazard (Chelsea), Luka Jovic (Eintracht), Ferland Mendy (Lyon), Rodrygo Goes (Santos) & Eder Militao (Porto).

Ut: Oscar Rodriguez (Leganes), Marcos Llorente (Atletico Madrid), Mateo Kovacic (Chelsea), Raul de Tomas (Benfica), Sergio Reguilon (Sevilla), Martin Odegaard (Real Sociedad), Theo Hernandez (AC Milan), Alex Martin (Leganes), Luca Zidane (Racing Santander), Aleix Febas (Real Mallorca), Dani Ceballos (Arsenal), Javi Sanchez (Real Valladolid), Jesus Vallejo (Wolves) & Borja Mayoral (Levante).

Det förhandlas friskt om en hel del spelare in och ut fortfarande.

Tränaren Zidane har gått över till en 3-5-2 formation i syfte att stärka defensiven och det har han lyckats med direkt. Efter att ha släppt in en massa mål under försäsongen lyckades Real Madrid äntligen hålla nollan mot Salzburg borta. Det var ett styrkebesked som kom snabbt och verkligen något Zidane kommer att använda sig utav framöver också. Målvakterna Thibaut Courtois och Keylor Navas har varit bland de bästa spelarna så något målkalas från Celta Vigos sida räknar jag inte med.

I anfallet saknas Marco Asensio fram tills mars månad nästa år, samt att Brahim Diaz och Ferland Mendy dras med småskador och är snart tillbaka. Ett större avbräck dock är att Eden Hazard har stannat hemma på grund av en lårskada och hans frånvaro kommer att vara märkbar i anfallsspelet. I vilket fall ska det inte heller behöva bli en massa mål i denna tuffa öppningsmatch. Över/under linan befinner sig på 3,5 mål och jag finner ett värde i att spela på att matchen slutar med högst tre insläppta mål.

Därmed spelar jag på under 3,5 mål i matchen till 1.71 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Celta Vigo:
Blanco, Comesana, Araujo, Costas, Olaza, Mendez, Lobotka, Beltran, Suarez, Fernandez & Aspas.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Courtois, Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Casemiro, Kroos, Vinicius, Benzema & Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip