Stormakten Real Madrid är på jakt efter sin tredje raka La Liga seger när de gästar Celta Vigo på Estadio de Balaidos. Celta Vigo har fått en seg inledning på säsongen medan Real Madrid har flugit inledningsvis. Därmed får giganterna förtroendet igen, då mitt speltips landar på att de reser hem med samtliga poäng i behåll.

Med den nya tränaren i form av Rafael Benitez har det inte blivit någon succé ännu för Celta Vigo. I premiären blev det en förlust mot Osasuna - utan att man lyckades hitta nätmaskorna. I stället blev Ruben Garcia och Moi Gomez målskyttar för gästerna. En ny förlust var nära mot Real Sociedad då Celta Vigo låg under fram tills matchminut 94. Oscar Mingueza, tidigare FC Barcelona, ordnade en kvittering och lagets första poäng för säsongen.

I Real Madrid har nyförvärvet Jude Bellingham visat framfötterna direkt. Borta mot Athletic Bilbao fastställde han slutresultatet till 2 - 0. Senast mot Almeria nätade han två gånger om, där även Vinicius Junior hamnade i målprotokollet. Att slå Celta Vigo är något Real Madrid har gjort sex gånger i rad. Med denna toppform är det svårt att se något annat utfall.

Tredje raka seger för Real Madrid?

Även om Celta Vigo är kapabla till att göra detta till en jobbig afton är inte formen bra nog för att utmana om poängen. Då Real Madrid har satt in den högsta växeln från start är sannolikheten stor till en ny viktoria.

Jag tar en tydlig ställning och lägger ett spel på att Real Madrid vinner matchen över Celta Vigo - Real Madrid.

Speltips Celta Vigo - Real Madrid:
1. Odds 1.73 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip