Det finns kanske inget lag i hela fotbolls Europa som är så duktiga på att studsa tillbaka efter en besvikelse som Valencia i den spanska La Liga. Efter att ha tappat ledningen och matchen senast hemma mot Real Sociedad åker de nu till Balaidos för att ta sig an Celta Vigo, som har inlett säsongen svagt. Valencia är det mycket bättre laget, som är sugna på revansch direkt, medan Celta Vigo sliter med formen och skador. Alla odds över dubbla pengar på en rak Valencia seger är av värde, i mitt tycke.

Säsongen har verkligen inte börjat bra för Celta Vigo och det kommer att bli ännu tuffare. I premiären kom självaste Real Madrid på besök. Celta Vigo låg under i halvtidspausen men i den andra halvleken bjöd domaren Xavier Estrada Fernandez Celta Vigo in i matchen genom, genom att visa ut Modric i Real Madrid efter en VAR granskning. Fem minuter senare gjorde Toni Kroos ett drömmål och tjugo minuter senare gjorde Lucas Vazquez ytterligare ett mål. Inhopparen Iker Losada gjorde ett mål på övertid, mot ett Real Madrid som inte klarar av att hålla tätt bakåt, men där är Valencia snäppet vassare.

Det är inte bara formen som är dålig hos Celta Vigo, som inte alls bjöd på någon vidare fotboll i premiären. Även startelvan är försämrad, med tanke på att toppanfallaren Maxi Gomez har sålts till just Valencia, samt att skadelistan fortfarande är oroväckande. På skadelistan finns fortfarande vänsterbacken David Junca, anfallaren Santi Mina som kom från Valencia, målvakten Sergio Alvarez (som stod i 1/3 av förra säsongens matcher), den centrala mittfältaren Okay Yokuslu och värst av allt, lagkaptenen och högerbacken Hugo Mallo, som är lagets stora hjärta i defensiven. Det är på tok för många avbräck.

Valencia hade hela matchen mot Real Sociedad, med en 1 - 0 ledning och en massa lägen som brändes. Rodrigo Moreno hade ett öppet mål, men träffade stolpen. Kevin Gameiro fick lägga en straff, men missade hela målet. Sedan fick Real Sociedad en straff på övertid och kvitterade till slutresultatet 1 - 1. Då fick också mittfältaren Francis Coquelin sitt andra gula kort och därmed en utvisning. Han kommer alltså inte till start här. Om det är ett avbräck? Absolut inte. Han hade inte fått starta ändå.

Tillbaka i truppen, på mittfältet, kommer in i stället lagkaptenen Daniel Parejo, som också har fått spela båda Spaniens landslagsmatcher i EM-kvalet. Med hans kreativitet på mittfältet och målfarlighet är han utan tvekan lagets bästa spelare. Han blir en rejäl förstärkning för Valencia. I övrigt har Marcelino full och disponibel trupp att välja och vraka mellan med sylvassa anfallare i Kevin Gameiro, Rodrigo Moreno och Maxi Gomez. Så Valencia ska vinna detta möte minst varannan gång.

När marknaden erbjuder 2.25 i odds på en rak Valencia seger finner jag värde i oddset.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Celta Vigo:
Ruben Blanco, Kevin Vazquez, Nestor Araujo, Joseph Aidoo, Lucas Olaza, Stanislav Lobotka, Fran Beltran, Brais Mendez, Denis Suarez, Gabriel Fernandez & Iago Aspas.

Bekräftad startelva Valencia:
Jasper Cillessen, Cristiano Piccini, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Daniel Wass, Daniel Parejo, Geoffrey Kondogbia, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro & Maxi Gomez.
---

This is the stats tab
This is the post tip