Unibet & LeoVegas streamar matchen.

Celta Vigo har tre viktiga poäng att kriga om hemma på Balaidos när Valladolid kommer på besök. Den nya tränaren Oscar Garcia Junyent har acklimatiserat sig snabbt till den spanska La Liga, trots att alla hans meriter som tränare har varit utanför hemlandet Spanien. Det är ett pånyttfött lag vi har fått se i Celta Vigo som stod för en riktig stark insats mot gula ubåten Villarreal. Det är tämligen en ännu lättare motståndare som Celta Vigo ställs mot härnäst så jag räknar kallt med tre nya poäng.

Tränarbytet skedde inför den tuffa bortamatchen mot Barcelona, så det blev ingen bra start för Oscar Garcia Junyent. Ett mål lyckades Celta Vigo ändå göra, även om det blev fyra mål bakåt. Därefter åkte Celta Vigo vidare till regionen Valencia och mötte Villarreal och ställde till det ordentligt för dem. Marknaden erbjöd fem gånger pengarna på en rak Celta Vigo seger och det blev hela 3 - 1 till Celta Vigo. Iago Aspas stortrivdes i sin fria roll på topp och satte dit två mål direkt. Viktigt att ha honom i form.

När det gäller Valladolid så är de inne i en formsvacka. Vanligtvis är de hemmastarka, men till och med där tappade de poäng senast när de gästades av Sevilla. Det blev 0 - 1. Valladolid har tre förluster på fyra matcher, där de har en seger hemma mot Mallorca (som för övrigt förlorar mot allt och alla på bortaplan). Förlusterna som Valladolid har på bortaplan, på sistone, är med väldigt stora siffror. Att förlora på Camp Nou mot Barcelona med 1 - 5 är en sak men att torska mot Alaves med 0 - 3 är kritiskt.

Detta blir en ytterligare svår bortamatch för Valladolid, som kommer att få stora problem mot nytända Celta Vigo. Tränarbytet har gett en bra effekt direkt till Celta Vigo, som ligger trea från slutet och är desperata att vinna för att klättra i tabellen. Vid en vinst kommer Celta Vigo inte längre att vara under nedflyttnings linjen, om än bara temporärt, vilket skulle betyda mycket för laget. Därmed är jag övertygad om att Celta Vigo vinner matchen och lägger ett spel på en rak etta till fina 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Celta Vigo:
Sergio Alvarez, Lucas Olaza, Joseph Aidoo, Nestor Araujo, Hugo Mallo, Denis Suarez, Stanislav Lobotka, Pape Cheikh, Pione Sisto, Iago Aspas & Santi Mina.

Bekräftad startelva Valladolid:
Jordi Masip, Javi Moyano, Kiko Olivas, Mohammed Salisu, Nacho Martinez, Pablo Hervias, Michel Herrero, Joaquin Fernandez, Oscar Plano, Sandro Ramirez & Sergi Guardiola.
---

This is the stats tab
This is the post tip