Barca -1,5 borta mot Celtic testas i onsdagens CL.
Krävs tvåmålsseger för att spelet ska sitta.

Jag backade upp Barcelona i helgen, då jag trodde laget skulle köra över Malaga. Oturligt nog kastade Messi in handduken på matchdagen, vilket såklart blev kännbart då Suarez var avstängd sedan tidigare. Förtjänade dock segern då ett antal chanser skapades. Nu är anfallstrion komplett igen, då det väntas bli följande start11:

Ter Stegen;
Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Alba;
Rakitić, Busquets, Rafinha;
Messi, Luis Suárez, Neymar.

Det är en viss skillnad på att ha den trion intakt jämfört med vad som spelades i helgen. Viktig match här också, då en seger gör att gruppsegern i stort sett säkras:

Barcelona 4 3 0 1 14:4 9
Manchester City 4 2 1 1 10:8 7
B. Monchengladbach 4 1 1 2 4:7 4
Celtic 4 0 2 2 4:13 2

Utvilad Suarez och ett revanschsuget lag i övrigt, räknar med en förbättrad insats här jämfört med senast.

Celtic håller jag inte alls högt. Skotska ligan är fullkomligt bedrövlig, vilket gör att de inte matchas särskilt hårt i vardagen. Går i stort sett rent där, vilket är starkt, men det säger kanske mer om de övriga lagen. Jag är inte imponerad av laget alls egentligen. Lyckades kryssa borta mot Gladbach, mycket tack vare att tyskarna drog på sig rött + straff. Detta trots ett stort övertag för Gladbach. Löste ett kryss även hemma mot City, men engelsmännens försvarsspel då var på p12-nivå.

Trolig Celtic-elva:
Gordon; Lustig, Touré, Sviatchenko, Izaguirre; Brown, Armstrong; Forrest, Rogic, Sinclair; Dembélé.

Visst har de sitt hemmastöd och de kommer säkert sälja sig dyrt. Barca är dock vana vid den typen av motstånd och bör kunna hantera det. Kvalitetsskillnaden är helt enkelt för stor. På Camp Nou blev det 7-0 när de här lagen möttes. Det blir det nog inte den här gången, men jag tror Barca har alla förutsättningar att vinna klart. En utvilad och spelsugen anfallstrio bör kunna fira triumfer mot ett Celticförsvar som inte känns så starkt.

0-3? 1-3?

This is the stats tab
This is the post tip