Celtic tar emot ungerska Ferencvaros på onsdagen.
Mitt speltips: Asian handicap -1 på hemmalaget. Push och pengarna tillbaka om det blir uddamålsseger. Vinst på spelet om Celtic vinner med 2+ mål. Förlust vid kryss eller bortaseger. Casumo , Unibet & LeoVegas .

Ferencvaros slog ut Djurgården förra veckan genom att mycket rättvist vinna med 2-0. Men tycker inte de imponerade särskilt mycket trots allt. DIF ställde upp med en ovan tre/fembackslinje och kom inte alls upp i nivå. Trots det var inledningen av matchen relativt jämn. Matchen låstes upp när Ferencvaros fick utdelning via ett långskott som inte såg otagbart ut för Bråtveit. Men överlag tycker jag ungrarna såg sådär ut. Bland annat tycker jag målvakten såg hyfsat darrig ut vid det fåtal ingripanden han behövde göra, inte minst i luftspelet.

Celtic inledde sitt kvalspel med att planenligt slakta KR Reykjavik. Har än så länge lyckats behålla anfallsstjärnan Odsonne Edouard, vilket är viktigt. Bra skadeläge med nyckelspelare tillgängliga. Varit igång med tävlingsmatcher ett par veckor längre än Ferencvaros, vilket är ett litet plus ändå när det gäller att hitta matchtempo och form. Vana vid att föra spelet i den här typen av matcher och att nå CL-gruppspel är såklart ett stort mål för laget den här säsongen.

Visst spelas matchen utan publik. Men hemma på Celtic Park ska Lennons gäng ha mycket bra chans att vinna här. Ska ha mer stabilitet, spets och klass än Ferencvaros.

2-0/3-1?

This is the stats tab
This is the post tip