Ganska grov fail på Sönderjyske - AGF i går. Verkar som att gästernas "stjärnbygge" inte klickar tillsammans ännu. Hoppas på revansch i skotska cupen.

Senaste möten

2016/17
Celtic - Kilmarnock 3-1
Kilmarnock - Celtic 0-1
Celtic - Kilmarnock 6-1

Säsongspremiären
Celtic - Hearts 4-1
Kilmarnock - St Johnstone 1-2

Allt är sig likt i Skottland. Celtic har dvs det bästa laget i serien. Även om Rangers så sakteliga börjar rusta upp så är ärkerivalens lag fortfarande inte på samma nivå som the Hoops. Säsongsinledningen har varit övertygande. Senaste fem matcherna ser ut så här: 4-0 mot Linfield (CL-kval), 0-0 mot Rosenborg hemma följt av 1-0-seger borta i omgången efter. Däremellan 5-0 mot Sunderland i en träningsmatch och glasklara 4-1 mot Hearts hemma i seriepremiären nu i lördags. Celtic har en bredare trupp än Kilmarnock och kan rotera in ett par friska namn. Frågan är hur gästerna ställer sig till matchen, kommer de ge 100 procent eller fokusera på Hearts hemma på lördag i ligan? Det blir intressant att se, men hemma på Celtic Park ska de inte ha någon segerchans.

Celtic har 21 raka hemmamatcher utan torsk och Celtic har fyra raka segrar mot kvällens motstånd. Båda lagkaptenarna saknas i kväll. Scott Brown är avstängd sen cupen förra året. Stevie Smith är ljumskskadad hos gästerna. Celtic saknar annars fortsatt försvararna Boyata och Sviatchenko samt duktige Moussa Dembele i anfallet. I Kilmarnock saknas även Gary Dicker och Greg Kiltie.

SPELTIPS
Tror Celtic städar av Kilmarnock där hemma och att man gör det utan att släppa in ett mål finns det definitivt chans till. Spelar Celtic vinna och hålla nollan till 1,91 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip