Celtic storfavorit mot isländska KR

Celtics säsongsstart

Celtic - Hamilton 5-1
Kilmarnock - Celtic 1-1

ISLÄNDSKA LIGAN
4. KR Reykjavik 9 5 2 2 14:9 17

Formen
V, O, O, V, F

Senaste matcher
KR - Fjölnir 2-0 (cupen)
KR - FH 1-2

Skotska mästaren mot den isländska motsvarigheten. När det kommer till Celtic så har man fått en ganska bra start på ligan. Fyra poäng på två matcher där Hamilton kördes över på Celtic Park och 1-1 borta mot Kilmarnock. Klassanfallaren Odsonne Edouard finns med ikväll och Celtic uppges inte ha några större problem med frånvaro. Viktige Scott Brown är tillgänglig också. När det kommer till KR så har man öppnat ligan okej, Fyra efter nio omgångar men förlust senast och då haltade nyckelspelarna Kristinn Jonsson och Kristjan Floka Finnbogason av. Coach Kristinsson har pratat om att det kan vara så att båda missar denna viktiga match.
CL-kvalet avgörs i enkelmöten så här tidigt i processen och vinnaren här möter vinnaren mellan ungerska Ferencvaros och Djurgården. Den matchen spelas imorgon.

Jag har svårt att se något annat än att Celtic tar sig vidare här. Förväntar mig att islänningarna lägger sig på tokdefensiv.

Preliminära elvor (Sportsmole.com)

Celtic possible starting lineup:

Barkas; Frimpong, Jullien, Ajer, Taylor; McGregor, Brown; Elyounoussi, Christie, Forrest; Edouard

Reykjavik possible starting lineup:

Olafsson; Chopart, F Palmason, Aoalsteinsson, Hilmarsson; P Palmason, Kristinsson, Margeirsson; Sigurjonsson, Jonasson, Hauksson

SPELTIPS
Jag spelar Celtic vinna och hålla nollan till 1.72 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip