SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Milan gästar Celtic på torsdagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på Milan.
Odds 1.90 hos bet365 .

Sedan fotbollen började igen efter covid-breaket har Milan spelat 20 matcher utan att förlora. Vunnit 16. Laget har verkligen lyft sig och i helgen slog de Inter med 2-1 i derbyt. Bra flyt i laget och verkar finnas en harmoni. Här lär det nog bli rotation på en del positioner, men truppen är så pass bred att de bör kunna hantera det. På bänken lär det också finnas spelare som kan hoppa in och påverka rejält.

Celtic har det lite tyngre för dagen. Föll i helgen mot Rangers i derbyt med stort D. Prestationen var dålig, förlusten rättvis. I samband med matchen läckte Celtics elva ut, vilket tränare Neil Lennon var allt annat än nöjd med:
'I don't know, it's not great. Somebody within the club is doing us in, basically, and that's disgusting, I think,'
'We'll try [to get to the bottom of it], we'll work at it. It's very disappointing.

'Of course it does [make my job more difficult]. I keep talking about a sense of privacy around our club but that doesn't seem to be the case for some people. That's very disappointing from my point of view.

Inget som ska påverka jättemycket - men knappast positivt och harmoniindikerande. Vad värre är - dras med skador på en del spelare:
- James Forrest (väldigt viktig poängspelare)
- Christopher Jullien (ordinarie mittback)

Har även ett par spelare som haft covid eller isolerat pga risken:
- Ryan Christie (kan möjligen vara tillbaka mot Milan, i skrivande stund ett frågetecken), som också är en viktig poängspelare.
- Franske anfallaren Édouard, som ryktats till en hel del klubbar, drabbades av covid under landslagsuppehållet. Inte tränat på ett par veckor och är troligen out här. Han är lagets klart bäste spelare och är den som gör alla mål.

Neil Lennon efter Rangersmatchen:
“I doubt he’ll be okay for Thursday. It’s not like we can just bring him back in for training. He has to be assessed to see how much the virus has taken out of him."

Mycket tunga avbräck för ett Celtic som även med de här spelarna nog inte har någon av sina bästa upplagor. Hade de haft optimala förutsättningar och fulla läktare mot ett roterande Milan hade chansen såklart funnits. Nu är läget som det är och då tror jag det blir mycket svårt mot ett för dagen bra Milan.

Speltips: Bortaseger. 1.90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip