Game 2 hemma i TD Garden för Celtics. Jag måste tillstå att Celtics slarvade bort den första matchen även om Heat's Butler spelade exceptionellt bra, samtidigt som deras trepoängsskytte var "off the charts" med ett snitt på 51,5% (!). Celtics har vid ett par tillfällen typ "gått hem" i tredje kvarten förut, men som de spelade senast får de skämmas.

Jag är övertygad om att Celtics kommer vinna den här matchserien och game 2 är en förutsättning för att vara 1-1 innan Heat tar över serien till Miami. För mig handlar det om att finna rätt spelvärde och höga handicap gillas inte. Celtics -9 ligger linan på och det känns sådär. Jag väljer istället att åter gå på Celtics superstar Jayson Tatum att sätta +29,5 poäng i matchen till oddset 1,83 hos bet365 .com. Det gillas.

Värt att notera:

1. Celtics skall vara favorit och jag är helt inne på att det kan bli en +10 poängs vinst när krutröken lagt sig. Jag kan inte se Heat skjuta 51% trepoängsskytte en match till på det sättet, vilket gör att Celtics bör ha en god chans att göra vissa justeringar och sedan spela "Celtics basketball" på hemmaplan.

2. Heats FG-percentage var 65% och det är helt bananas. Det är inget som görs i handvändning och jag har svårt att se dem skjuta lika bra två matcher i rad. Fördel Celtics.

3. Celtics kommer korrigera sin uppsättning och låta Al Horfod återigen få mer speltid kontra Williams. Två grymma basketbollspelare, men Horford är fortfarande bättre på båda sidan av bollen.

4. Celtics Tatum gjorde en bra insats senast, men slarvade bort flera bollar i anfallszonen, vilket var olikt honom. Räkna med att Celtics kommer ge honom bollen - för att skjuta - ofta och gärna. Jag tycker inte Heat har det defense som krävs för att stoppa Tatum. Jag räknar kallt med en +30-burgare igen från honom poängmässigt.

5. För mig handlar det mesta om att Celtics är mentalt taggade i fyra kvartar, där man vårdar bollen, vårdar sin defensiv och litar på sina starka anfallsvapen. Då är man bättre än Heat på samtliga positioner i starting lineup.

Jag spelar som sagt att Celtics Tatum gör över 29,5 poäng till goda 1,83 hos bet365 .com. Celtics kommer också vinna matchen, men kanske med 5-10 poäng. Det kommer bli en tuff outing för Heat i TD Garden i afton. Sanna mina ord.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip