SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Tabelltrean Cerro Porteno är givna favoriter när de tar emot San Lorenzo, som ligger nästsist i paraguayanska Primera Division. Det är två målrika lag så marknaden är helt rätt ute att detta kan bli ett målkalas. Cerro Porteno har öst in mål men inte alls varit lika framgångsrika i sitt försvarsarbete. Även San Lorenzo har gjort en hel del mål, men varit urusla i defensiven.

Formen är fin hos Cerro Porteno som efter Covid 19 uppehållet har tagit två raka segrar. Först blev det 2 - 1 hemma mot Libertad Asuncion, som leder ligan efter tio omgångar. Därefter blev det 2 - 0 borta mot River Plate, som först var en man kort och sedan två man kort. Cerro Porteno har nätet 17 gånger, vilket är starkt, men snittar dock även ett insläppt mål per match.

San Lorenzo släpper in betydligt fler mål i sina matcher. Omstarten har inte alls burit med sig någon framgång då laget har förlorat två raka matcher med siffrorna 1 - 2. Första förlusten kom mot Diaz borta och senast mot Libertad Asuncion hemma. I mitt tycke är det starkt ändå av San Lorenzo att näta mot tabellettan samt nästan alltid lyckas göra mål på allt och alla i ligan.

Endast i öppningsmatchen mot Guarani, där det blev mållöst, har San Lorenzo misslyckats med att näta på bortaplan. Jag ser en stor sannolikhet i att San Lorenzo även nätar mot Cerro Porteno samt att de också i vanlig ordning släpper in minst ett mål.

Speltips Cerro Porteno - San Lorenzo:
Båda lag gör mål - odds 1.90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip