Båda lagen gör mål synas till 1,86 hos Bethard .

Fjolårets möten:
Cesena - Brescia 1-1
Brescia - Cesena 3-2

Tabell:
16 Brescia 15 4 6 5 15:17 -2 18p
21 Cesena 15 3 5 7 23:33 -10 14p

Cesena målsnitt per match:
3,73

Form:
V,O,O,O,F

Senaste match:
Empoli - Cesena 5-3

Brescia målsnitt per match:
2,13

Form:
V,V,F,O,O

Senaste match:
Brescia - Spezia 1-1

Cesena ligger näst sist i tabellen med samma poäng som jumbon Ascoli - långt ifrån godkänt då Cesena varit med och utmanat om playoff-platserna till Serie A de två senaste åren. Tabellen är dock oerhört jämn så det finns fortfarande alla chanser i världen att ta sig ur den svaga positionen i tabellen. Offensiven är det absolut inget fel på, faktum är att laget gjort fler mål än tabelltvåan Palermo. Det främsta problemet för Cesena är att man släppt in flest bollar i serien.

Brescia har inte heller fått någon flygande start på säsongen. Till skillnad från Cesena så är man inte alls lika målglada som lag. Defensiven ser bra ut och styrs av rutinerade och landslagsmeriterade Daniele Gastaldello. Det är målproduktionen framåt som varit sämre, men det har däremot börjat ljusna under den senaste månaden - laget har hittat nät i fem raka matcher, och Andrea Caracciolo (36 år), har gjort mål i alla dessa fem och ligger därmed sexa i skytteligan på 8 kassar.

Förväntade laguppställningar:

Cesena (4-4-1-1): Agliardi, Donkor, Esposito, Scognamiglio, Fazzi, Kupisz, Schiavone, Kone, Dalmonte, Laribi, Jallow.

Brescia (3-4-2-1): Minelli, Coppolaro, Gastaldello, Lancini, Bisoli, Martinelli, Cancellotti, Longhi; Machin, Furlan; Caracciolo.

Båda lagen är i stort poängbehov då inget av lagen har vunnit under de tre senaste matcherna. Jag förväntar mig två lag som kommer att gå för seger, framförallt Cesena som normalt sett är starka hemma på Dino Manuzzi. Värt att nämna är att Cesena spelar på konstgräs vilket är väldigt ovanligt i Italien. Det brukar ofta generera i tempofyllda matcher. Jag tror båda lagen har relativt goda chanser att hitta nät ikväll och spelar därför (båda lagen gör mål) till oddset 1,86 hos Bethard .

Cesena har fyra raka matcher där båda lagen hittat nät minst en gång. Brescia har tre matcher i följd där båda lagen gjort minst ett mål.

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip