Speltips från regniga Schweiz!

Semestern börjar lida mot sitt slut. Blir att njuta några dagar till innan det är dags att landa hemma, men grinden never sleeps och således kommer kommer det att komma en del spel denna fullspäckade bettinghelg.

Leagues Cup har ju som bekant spelats i princip nonstop sedan det sparkade igång.

Inter Miami har växlat upp efter att Messi och Busquet anslutit.
De etablerade topplagen i Mexico har levererat medan de sämre har vikt ner sig och inatt är det Charlottes tur att ta emot ett mexikanskt lag i kris.

Svag form på hemmalaget ska sägas som i övrigt strugglat en del under säsongens gång. På hemmaplan är man dock svårslagna även om en majoritet av matcherna slutat oavgjort.

I premiären löste Charlotte krysset sent mot ett vassare Dallas. Sett till chanser var man sämre, men det är också en styrka i sig att lyckas hämta upp 2 underlägen. Eftersom Charlotte vann straffsparksläggningen sitter de bra till inför den andra och sista gruppspelsmatchen. Ett kryss här skulle innebära en slutspelsplats oberoende av utgång i straffsparksläggningen mellan dessa lag. Vid seger går man förbi Dallas och slutar som gruppsegrare.

Becksvart för Necaxa

Det mesta pekar på att det blir ytterligare en tuff säsong för Necaxa-supportrarna. 2 poäng på säsongens hitills 3 ligamatcher och 3 raka förluster inför den här matchen om vi räknar med träninsgmatchen mot Athletic Club.

Än mer alarmerande är att laget endast gjort ett mål framåt sedan Aperturans start, eller på dem 5 senaste om man så vill. I League Cup premiären satte man sig genast i ett dåligt läge genom att dra ett rött i den 11:e minuten och därefter var uppförsbacken givetvis för brant. 0-3 skrevs slutsiffrorna till och Necaxa hade inget att komma med över huvudtaget.

Till den här matchen är Montes avstängd pga utvisningen sist. Montes är också Necaxas enda målskytt so far, osis!

Inatt kan vi räkna med ett offensivt balanserat Necaxa som måste vinna för att gå vidare från gruppen, vilket är no good egentligen då Necaxas defensiv sett uselt ut hittills, framförallt när de står högt.

Med den förväntade matchbilden i åtanke och då Necaxas redan dåliga defensiv är försvagad (Montes avs.) så väljer jag att backa Charlotte. Den här matchen spelas på Charlottes hemmaplan och det blir således andra raka bortamatchen för ett desperat Necaxa. Charlotte -0.25 får sig en peng till 1.82 hos Pinnacle.

Vamos
This is the stats tab
This is the post tip