Charlton Athletic gästas av Milton Keynes Dons på The Valley i London under tisdagskvällen och detta blir ett möte mellan formsvagt och formstarkt där gästerna bör ligga bäst till för tre poäng.

Charlton kliver in i denna hemmamatch som ett tryggt mittenlag. Just nu är det nio poäng ner till bottenstrid och upp till playoff-plats har de hela 16 poäng. Ser vi till dagsform så har Charlton ingen vidare form då de noteras för tre raka förluster och senast de var i farten föll de med klara 4-0 hemma mot Oxford Utd.

Milton Keynes Dons som gästar nu har desto mer att spela för. Gästerna är just nu tabelltrea och detta med 60 poäng inspelade på 33 matcher. Upp till andraplatsen har de bara tre poäng, men då har nuvarande tabelltvåan Wigan också tre matcher färre spelade.

MK Dons har alltså inte allt i egna händer, men de har gjort det bra det senaste och just nu har de ett utfall på sex raka ligamatcher utan poängtapp, varav fyra av dessa är vunna matcher.

Senast gästerna var i farten så slog de Sunderland på bortaplan med 2-1 och sköter de sig även här så kan andra raka vinsten vara inom räckhåll, vilket gör att de hänger med i kampen om direktavancemang till The Championship ett tag till.

SPELTIPS
Milton Keynes Dons +0 (asian) till 1.90 (pengarna tillbaka vid oavgjort) spelas hos världens största spelbolag, bet365 .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Champions League på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip