Dags för fredags omgång i Ligue 2!


Châteauroux vs Auxerre



Châteauroux ligger för tillfället tredje sist i tabellen och är i stort behov av 3 poäng i denna matchen. Chate. är som tidigare år det laget som är i störst behov att spela på hemmaplan. Det är främst där de tar sina poäng och gör sina mål . På hemmaplan så har de facit 5-2-3 med målskillnaden 18-13. I Lagets senaste 5 hemmamatcher så har de gjort ö1,5 mål i 4 av dem. Till denna matchen så har hemmalaget en bra trupp att tillgå med, truppen ser ut som följande:

Målvakter:BONNEFOI, MILLIERAS
Backar:NESTOR, BAIN, FOURNIER, OBIANG, AFOUGOU, ESOR
Mittfältare:DE FREITAS, FILKOR, TAIT, CHAMED, PEUGET
Anfallare:MABOULOU, GARITA, MAKENGO, BOURGEOIS.

Lägg märke till Maboulou i offensiven där, deras bästa målskytt så här långt.


Auxerre ligger precis ovanför slutspels strecket i tabellen i nuläget. Laget har gått räckt knackigt på sistone, med bara 2 tagna poäng på de fyra senaste matcherna så är formen inte precis där de vill ha den. Lägg därtill att laget är näst sämst i serien på bortaplan. Hittils i år så ser bortafacit ut som följande 0-4-6 med målskillnaden 5-18. Ett minus till är att de precis har sålt sin bästa målskytt Ntep till Rennes. Annars ser Auxerres trupp ut som följande:

Léon, Lembet, Castelletto, Ramos, Boly, Coulibaly, Marester, Boé Kane, Monconduit, Ngando, Aà¯t Ben Idir, Sammaritano, Viale, Kitambala, Haller, Sawadogo.


Alla lag i denna serien har det svårt borta emot Chateauroux! Så även Auxerre kommer att ha det. 2.50 på över 1,5 mål till hemmalaget är klart överodds, det testas med 3/5 U.

Lycka till!

Ohlssonp på Twitter

This is the stats tab
This is the post tip