I returmötet i den första omgången av engelska FA Cupen drabbas Chelmsford City och Barnet på nytt. Denna gång på Melbourne Stadium, efter att det första mötet slutade oavgjort. Då var Barnet på god väg att vinna, i en match som de dominerade totalt. Dock kom ett kvitteringsmål på övertid och sabbade allting. Barnet är det klart bättre laget som borde ses som givna favoriter till att ta sig vidare. Marknaden erbjuder lite mer än dubbla degen i odds på att detta ska inträffa. Klart värde!

För Chelmsford var helt utspelade i det första mötet. Med ett bollinnehav på 39% fick de mestadels fokusera på omställningar och kontringar. Det sköts en hel del skott mot mål - mest av Barnet som fick till 15 skott, varav 12 på mål. Ben Wynter gav Barnet en välförtjänt ledning som varade nästan matchtiden ut. Chelmsford fick en hörna på övertid där Tom Blackwell hittade Charlie Ruff. Långt ifrån ett rättvist resultat.

Barnet kommer till returen med en fin form, efter att ha besegrat Oldham Athletic med 2 - 0 i helgen. Innan dess besegrades Altrincham med samma siffror. Fyra olika målskyttar hamnade i protokollet, vilket vittnar om en stor bredd bland målskyttar. Självförtroendet är på topp, hos ett lag som ligger på en sjunde plats i National League.

Då Barnet i slutändan har betydligt mer kvalité i truppen ska de också klara av att fortsätta leverera på topp, när det väl gäller. Därmed blir det också ett spel på att Barnet tar sig förbi Chelmsford och vidare i FA Cupen - efter ordinarie tid, förlängning eller straffar.

Speltips Chelmsford - Barnet:
Barnet går vidare - odds 2.08 hos Pinnacle.

---
Preliminär startelva - Chelmsford:
Ovie Ejeheri, Eduino Vaz, Jazzi Barnum-Bobb, Dave Winfield, Cameron James, Jamie Yila, Charlie Ruff, Liam Trotter, Henry Ochieng, Harry Lodovica & Simeon Jackson.

Preliminär startelva - Barnet:
Laurie Walker, Harry Pritchard, Daniele Collinge, Jerome Okimo, Sam Beard, Ben Wynter, Dale Gorman, Ryan De Havilland, Sean Shields, Nicke Kabamba & Idris Kanu.
---
This is the stats tab
This is the post tip