Över 2,5 mål mellan Chelsea och Arsenal spelas hos 888sport ..

Lördagens toppmatch i Premier League. Känner mig rätt bekväm med att Arsenal kommer vara ett "över-lag" den här säsongen. Blev nollade mot ett Man City som helt enkelt var alldeles för bra förra helgen. De offensiva spelarna (Ramsey, Özil, Aubameyang och inbytte Lacazette) kom inte till sin rätt då, men känslan är att de är bra nog för att slippa bli nollade särskilt ofta i PL.

Defensiven såg allt annat än bra ut. Koscielny är långtidsskadad och bakom honom finns olyckan Mustafi och allt annat än övertygande Sokratis att tillgå som mittbackar. Vill man skapa målchanser mot Arsenal så kommer man göra det.

Tänkbart lag:

Cech
Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal
Guendouzi, Ramsey, Torreira
Özil, Lacazette, Aubameyang

Chelsea inledde årets PL-säsong med att vinna mot Huddersfield med 3-0. Bra utdelning sett till hur spelet såg ut. Helt klart är att Sarri kommer behöva tid för att implementera sitt spelsätt ännu mer. Här räknar jag med en Hazard som är ännu mer onvolverad (fick 20 minuter förra veckan).

Tänkbart lag:

Kepa,
Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso
Kante
Jorginho, Barkley
Willian, Morata, Hazard

Två offensivt balanserade lag som båda borde ha goda chanser att göra mål. Finns väl en risk att Emery tar en försiktigare approach här då laget kördes över av City förra veckan. Två raka ligatorsk hade onekligen varit tungt. Men Arsenal är inte kapabla att spela parkerad buss-fotboll på ett effektivt sätt då det inte finns den typen av spelare i truppen. Samtidigt måste de av Özil, Mkhitaryan, Ramsey, Aubameyang, Lacazette vara skarpare än det vi fick se förra veckan.

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip