Det har blivit dags för final i Europa League, som betyder mer för Arsenal än vad den gör för Chelsea.

Chelsea har haft långt ifrån en smärtfri säsong, med frågor kring ägaren samt om tränaren Sarri. Den bästa spelare, Hazard, gör troligtvis sin sista match för den blåa Londonklubben. Om Sarri stannar som tränare är också högst tveksamt, men jag tror inte det beslutet tas efter om man vinner matchen eller inte.

Arsenal missade topp 4, vilket innebär att chansen till CL kommande säsong är att vinna mot Chelsea. Missa Champions League två år i rad är tufft - både ekonomiskt samt att göra klubben attraktiv för spelare och fans.

Jag kikar återigen på frisparkar. Det ska kunna bli några tuffa dueller men framförallt en jämn match med spel på mitten. Det är den italienska domaren Rocchi som fått äran att hålla i pipan. En domare som oftast gör bra och stabila insatser.

Med spelare som Hazard så får Chelsea många frisparkar. Arsenal är dessutom ett lag som drar på sig många frisparkar. Stor rivalitet mellan lagen som bubblar och när det dessutom är en pokal - och CL-plats för Arsenal - på spel så tror jag det kan bli att göra för Rocchi.

Jag spelar Chelsea över 14,5 frisparkar @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip