Chelsea tar emot Aston Villa i en av onsdagens PL-matcher.
Mitt speltips: Chelsea -1,5. Spelet sitter om hemmalaget vinner med 2+ mål. Lägger spelet hos bet365 .

Lite av en chockförlust för Chelsea i helgen då West Ham rånade hem 1-0. Tycker Chelsea såg oerhört bra ut i första halvlek där 2-0 eller liknande hade varit mer rättvisande. I stället stack West Ham upp och tryckte in 1-0 i andra halvlek och kunde reda ut matchen efter det. Tycker dock Chelseas prestation var okej trots allt. Kunde med lite tur fått med sig mer borta mot Man City i omgången innan, prestationen var bra även där. Tycker inte det är någon fara med formen alltså, trots skral poängutdelning.

Saknade Abraham mot WH och i skrivande stund är det osäkert om han kommer till spel här. Giroud fick vikariera då. Fransmannen har spelat ytterst sparsamt den här säsongen och lär väl bli bättre ju mer han får spela.

Chelsea har här en vilofördel gentemot Aston Villa här. Lampards gäng får tre vilodagar i stället för Villas två. Aston Villa tog en skalp via 2-2 mot Man United i söndags och det var ju en bra poäng. Men det krävdes en maxinsats och en del tur. Bör bli svårt att upprepa en lika bra match här med så kort vila. Fick också byta ut El Ghazi tidigt - bör vara out här, vilket är ett litet avbräck iså fall. Har också en hemmamatch i helgen som kanske pockar på lite uppmärksamhet.

Ska skilja en klass mellan lagen här. Chelsea är enligt mig seriens tredje bästa lag medan Aston Villa är ett lag för sista tredjedelen av ligan. Är också framför allt på hemmaplan Villa ska ta sina poäng (tagit 11/15 poäng på hemmagräs). Är inne på att det blir retroaktiv utdelning för Chelsea här mot ett Aston Villa som får svårt att ladda om.

Enkel hemmaseger känns klart troligt.

3-0/1?

Troliga startelvor.
Chelsea:
Arrizabalaga; Azpilicueta, Zouma, Tomori, Palmieri; Jorginho, Kante; Willian, Mount, Pulisic; Batshuayi
Aston Villa:
Heaton; Elmohamady; Konsa, Mings, Targett; McGinn, Nakamba, Hourihane; Trezeguet, Grealish, Wesley


This is the stats tab
This is the post tip