Chelsea gästas av Aston Villa hemma på Stamford Bridge under lördagskvällen och detta tror jag att hemmalaget tar hem tämligen enkelt.

Chelsea har sparkat igång säsongen på ett finfint sätt. Två segrar och en oavgjord är hemmalagets utfall efter tre genomförda ligamatcher och detta med en målskillnad på 6-1. Inledningsvis blev det seger med 3-1 hemma mot Crystal Palace och i omgången därpå blev det 2-0-seger borta mot Arsenal. Innan landslagsuppehållet tog vid hade Chelsea en tuff utmaning i Liverpool borta och den matchen slutade 1-1, trots att Chelsea fick klara sig utan Reece James som ådrog sig ett rött kort precis före pausvilan.

Aston Villa gästar nu London och här kliver gästerna in som stora underdogs. Villa har inte gjort bort sig i ligaspelet än då de står på en förlust, en seger och en oavgjord. Förlusten kom redan i premiären då de gästade Watford borta, där de förlorade md 3-2. Därefter väntade Newcastle hemma i en match värdarna vann med 2-0 och nu innan uppehållet spelade de 1-1 hemma mot nykomlingen Brentford.

Det som väntar på Stamford Bridge under lördagskvällen är säsongens första "riktiga test" och även om Chelsea eventuellt får klara sig utan Lukaku på topp så tror jag att hemmalagets "maskin" är bra nog för en ny storseger.

SPELTIPS
Chelsea -1,5 till 11.96 hos bet365 .

Resultat som 2-0 eller 3-1 är inte otänkbara i min bok.
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip