Ligacupen, EFL Cup eller Carabao Cup.. Kärt barn har många namn!
Chelsea tar emot Bournemouth på Stamford Bridge där en semifinal står på plats, vilket bör speglas i startelvorna.
Jag tycker hemmalaget har en bra chans här att ta en stabil vinst och går på halvtid/fulltidsspelet. Bournemouth har en usel form och skador som gäckar laget.


Chelsea kommer till matchen med en fin form – fyra segrar på senaste sex matcher i alla matcher. En förlust mot Wolves. Formen hemma på Stamford Bridge är även den bra. I 6/7 senaste har Chelsea lyckats göra två mål eller fler. Det är en stark siffra med tanke på att laget står utan en formstark anfallare. Här kommer Giroud matchas – Morata är out med en knäskada. Även Hazard är osäker.
Någon som däremot imponerat i matcher som dessa är Loftus-Cheek. Om vi kikar på EL-spel har 23-åringen noterats för tre mål på fem matcher – sett riktigt fin ut.

Bournemouth kommer till detta möte med en urusel form. The Cherries har förlorat sex av deras sju senaste matchen. I dessa sex matcher har laget även läckt minst två mål bakåt. Någonting har sannerligen hänt om vi kikar på Bournemouths inledning på säsongen. I ligan förlorade de bara två av de tio inledande matcherna. Svårt dock att sätta fingret på vad orsaken är. Skadelistan är dock svår. Kaptenen Francis, anfallaren Wilson och försvararen Mings är alla frågetecken inför onsdagens batalj.
Cook, Smith och Gosling är out.

Chelsea sitter klart i förarsätet här. Tror vi får en ganska pigga elva från Chelsea, bortsett från Morata och Hazard. Londonlaget har hållit nollan i de fyra senaste hemmamatcherna och kan nog göra det igen mot ett slitet Bournemouth.

SPEL: Chelsea 1/1 (halvitid/fulltid) till 1,83x
2/5 units – Hos bet365

www.spreadsheet.se/holmberg

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip