Chelsea tar emot Brentford på Stamford Bridge i London och min idé inför avspark är att denna match kommer erbjuda över 9,5 hörnor vilket också spelas till 1.60 hos Lucky Sports .

Chelsea kliver in i denna hemmamatch som tämligen klara favoriter. Hemmalaget har levererat sex raka vinster i alla tävlingsmatcher inräknat och kommer allra närmat från en 2-0-seger mot Middlesbrough i FA-cupen där de vann på bortaplan. Den matchen bjöd på mål i matchens första halvlek och vad gäller antalet hörnor blev det totalt nio stycken, där Chelsea stod för fem av dem. Senast Chelsea agerade hemmalag i ligan tog de emot Newcastle United och då blev det hemmaseger med 1-0. Antalet hörnor? Det blev nio stycken då också, varav Chelsea levererade sju av dem.

Brentford som agerar bortalag denna dag har stått för en fullt godkänd säsong för att vara nykomling i Premier League. Gästerna har levererat 30 poäng på lika många matcher och ska absolut inte skämmas för sin prestation så här långt. Målskillnaden för Brentford är 33-47 så de är att räkna med framåt, men har haft lite brister defensivt, inte minst mot de bättre lagen i ligan. När de mötte Chelsea senast så var det Brentford som fick agera hemmalag och då vann gästerna med 2-0.

Nu är det dags igen och här tror jag att Brentford kommer gå för en skrällpoäng. Tveksamt om de löser det, men jag tror i alla fall att de kommer ge Chelsea en bra match i hörnstatistiken och med det sagt är det just ett hörnspel jag fastnar för denna gång.

SPELTIPS
Över 9,5 hörnor till 1.60 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip