Speltips: Chelsea rak seger till 1.64 hos Expekt .

Ett Chelsea som verkligen känns på uppgång ska väll bara slå Brentford? Ja, det tror även jag.
Tre raka segrar innan krysset senast mot Arsenal där man även verkligen borde vunnit. 2-0 blev 2-2 sent och det var en seger man verkligen gav bort.

Brentford har gått tyngre. Nu studsade man visserligen tillbaka och besegrade Burnley med 3-0 senast, men samtidigt är det inte många lag som INTE slår Burnley. Jag tycker inte riktigt Brentford ser lika stabila ut i år som man gjort tidigare.

Chelseas form stiger

Kommer Chelseas offensiv ut och ser någorlunda skarpa ut ska man vinna den här matchen. Brentfords offensiv består av Wissa och Mbeuemo. Bra spelare, men det är också i princip det enda som finns med spets.
Chelseas defensiv ska vara tillräckligt bra för att stå emot det, och därför handlar det mesta om att Chelseas offensiv är tillräckligt påkopplade.

De offensiva spelarna har sett bättre ut där Mudryk hittat mer rätt, Cole Palmer gett en injektion som behövdes och Raheem Sterling ser bättre och bättre ut.
Nu handlar det om att hitta en hög nivå kontinuerligt, och kommer man upp i standard tvekar jag inte på att man slår ett Brentford som jag tycker ser sådär ut.

Chelsea ser bättre och bättre ut under Pochettino för varje vecka och jag litar på att den utvecklingen fortsätter. Chelsea rak seger spelas till 1.64 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip