Mitt spel: Brighton asian 0.0 till 1.970 hos bet365 .

Chelsea har inte alls fått den effekt man hoppats på sedan tillträdet av Frank Lampard. Fyra raka matcher utan att göra mål (Två av dessa under Lampard) och en klubb som knappt kan må sämre. Trots att de offensiva alternativen flödar är det ingen som får någonting att funka. Det finns tendenser under vissa matcher där man spelar fin fotboll, men avsaknaden av en tydlig målskytt blir då bara ännu större.

Bortalaget Brighton fortsätter att spela kanske hela ligans bästa fotboll. I helgen som var blev man dock enligt många fråntagna tre poäng av domarteamet när man förlorade med 2-1 mot Tottenham på bortaplan.
Här kommer man få klara sig utan huvudtränaren Roberto de Zerbi som blev utvisad i matchen efter cirka timmen spelad.

Sargat Chelsea mot frenetiskt Brighton

Känslan är att man har suttit och väntat på att Chelsea ska lyfta väldigt länge nu. I flera veckor har man känt att Potter eller Lampard ska få fart på det där bygget och få utdelning på den stundtals fina fotbollen man spelar. Men icke. Enligt mig hänger mycket på avsaknaden av en tydlig nummer nio. Kai Havertz är i mångt och mycket en väldigt bra fotbollsspelare, men någon notorisk målskytt är han inte. Känslan är att bollar ofta spelas in i bra ytor, men att han sällan är på plats för att förvalta dem. När han väl gör mål är det ofta individuella aktioner eller “svårare” mål.

Brighton och andra sidan har fått det mesta på plats. Roberto de Zerbi har utvecklat det här laget ytterligare från vad Graham Potter lämnade bakom sig och man har nu ordentligt häng på Europaplatserna till nästa säsong. Sju poäng upp till fjärdeplacerade Tottenham med två matcher mindre spelade är något som är klart görbart för The Seagulls.

Jag har som sagt trott på det här Chelsea-laget under en tid nu, men känslan börjar tryta även hos mig. I detta nu är Brighton ett klart mycket bättre och fungerande fotbollslag än Chelsea, och det är utifrån det jag kommer lägga mitt spel. jag väljer dock att gardera mig lite med att spela Brighton asian 0.0 till 1.970 hos bet365 . Alltså pengarna tillbaka vid oavgjort, vinst om Brighton vinner!
This is the stats tab
This is the post tip