Chelsea ska försöka ta en stark trepoängare nu när Arsenal och Liverpool delade på poängen under lördagskvällen. På andra sidan i detta Londonderby står Roy Hodgson och hans Crystal Palace, endast tre poäng från att bli inblandade i bottenstriden och med ett mål på de tre senaste bortamatcherna. Chelsea styr troligtvis spelet från minut ett här men spel i Europa väntar nästa helg och allt pekar på att vi får se ett lågt Crystal Palace. Chansspelar ett målspel.

Tabell:
3. Chelsea 10 7 3 0 27/7 24p W D D W D W
14. Crystal Palace 10 2 2 6 7/13 8p W D L L L D

Matchen mellan Arsenal och Liverpool slutade kryss och här har Chelsea chans, tillsammans med Chelsea, att dra lite iväg i toppen.
Londonlaget besegrade senaste Derby i ligacupen med 3-2. Loftus-Cheek fortsätter att imponera men fick gå mållös här. Chelsea fick stor hjälp av Derby som passade på att göra två självmål.
Giganten Eden Hazard har missat de tre senaste matcherna och är ett frågetecken här inför matchen mot Crystal Palace. Bör få speltid här dock.
Chelsea snittar 0,73 insläppta mål och har god chans att hålla nollan mot Palace. Palace gjorde dock två mål mot Arsenal så det gäller för Chelsea att hålla garden uppe här. Speciellt när de har släppt mål i de tre senaste hemmamatcherna.
Chelsea är inget lag som gör allt för tidiga mål. I de 4-5 senaste matcherna har målen kommit runt 20:e minuten.

Crystal Palace åkte i veckan ur ligacupen efter förlust mot Middlesbrough. Det var lagets femte raka match utan förlust, med endast en poäng. Inne i en tyngre period nu Palace.
Kommer bli tillbakapressade här. Men försvaret med Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho och Aanholt tycker jag funkar. Det är offensiven som är alldeles för lamt.
Christian Benteke, Joel Ward och Connor Wickham saknas fortfarande.

Chelsea har inte hängt baljor allt för tidigt så här långt. Tror de tar tag i taktpinnen från minut ett men chansen att Crystal Palace täpper igen i inledning finn och då tar jag 1.83x.

Spel: Inget mål före 24:00 till 1.83x