Chelsea tar emot Crystal Palace hemma på Stamford Bridge efter en galen CL-match mot Ajax tidigare i veckan. Spontana känslan är att Lampard inte riktigt har fått grepp om lagets försvarsspel än samtidigt som Crystal Palace har studsat på rätt bra med målen på bortaplan i de senaste matcherna
Jag spelar både lagen gör mål till 1,95 hos bet365 !

Vi fick se ett pressat Chelsea tidigare i veckan när Ajax ledde med 1–4 på "The Bridge" i 55:e minuten. Sedan vände allt. 20 minuter senare slog Recce James in kvitteringen 4–4. Minst sagt svängig match där Lampard, i intervjun efter matchen, inte såg speciellt orolig ut. Tvärtom. Han var glad att de kunde bjussa publiken på en show. Märkligt kan jag tycka, med facit i hand och fyra insläppta.
Poängen i ligan fortsätter dock att rulla in. Fem ligamatcher, fem raka segrar. Mot lag från den nedre delen av tabellen dock skall sägas.
Minus för Chelsea här är att Mount kan missa startelvan. Gick ut skadad senast i PL och missade därmed CL-mötet med Ajax. 20-åringen är dock med i truppen mot Palace men tror mycket ska till om han ska in i startelvan. Andra minuset är att Jorginho är avstängd. Rudiger och Barkley är även de borta.

Crystal Palace är inne i en liten tyngre streak – tre raka matcher utan en vinst. Tufft motstånd dock: Man City, Arsenal och Leicester där 2–2 mot Arsenal resulterade i poäng. Inte riktigt någon spelare som sticker ut varken positivt eller negativt i truppen. Alla sliter hårt för varandra där Ayew leder den interna skytteligan på fyra mål.
Nu väntar ännu en tuff match för Crystal Palace när Chelsea står för motståndet och sen väntar Liverpool. Det gäller bara för Crystal Palace att gnugga på. Två poäng upp till Arsenal på en Europa League-plats pekar på möjligheterna. Plattmatch senast mot Leicester där "The foxes" gjorde det svårt för dem. Bara att gnugga på för Roy Hodgson.

4/5 senaste mötena har slutat med att båda lagen gör mål. Med en CL-match i benen för Chelsea kommer detta inte bli allt för lätt + Mount och Jorginho ur spel.

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Zouma, Tomori, Palmieri; Kante, Kovacic; Willian, Mount, Hudson-Odoi; Abraham
Crystal Palace: Guaita; Ward, Tomkins, Cahill, Van Aanholt; McCarthy, Kouyate, Milivojevic; Schlupp, Zaha, Ayew

SPEL: Både lagen gör mål till 1,95x
1/5 units – hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip