Spelar asian u1 mål i första halvlek i matchen mellan Chelsea & Everton på lördagsförmiddagen. Spelet innebär void om det blir ett mål i första halvek, förlust vid två eller fler, vinst vid noll. Finns under fliken asian - antal mål 1:a halvlek på bet365 .

Läget i lagen:
Chelsea har Terry tveksam. Även Luiz verkar missa matchen. Tänkbart lag:

Cech
Azpillicueta, Ivanovic, Cahill, Cole
Ramires, Matic
Hazard, Osacar, Willian
Etoo

Lukaku kommer inte spela för Everton, inte heller Oviedo, Gibson eller Kone. Tänkbart lag:

Howard
Coleman, Distin, Jagielka, Baines
Barry, Mccarthy
Mirallas, Barkley, Pienaar
Traore

Tabell:
1. Chelsea 26 17 6 3 48:21 57
6. Everton 25 12 9 4 37:26 45

Hemma:
1. Chelsea 13 11 2 0 28:9 35

Borta:
9. Everton 13 4 6 3 14:16 18

Statistik:
Everton har gått ö1,5 i första halvlek 5/25 gånger. 2/11 borta.
Chelsea har gått ö1,5 i första halvlek 10/26 gånger. 7/13 hemma.
Everton har gått UNDER 0,5 i första halvlek 9/13 gånger i ligan borta, 11/25 totalt.
Chelsea har gått UNDER 0,5 i första halvlek 7/26 totalt, dock bara 2/13 hemma.
Mötet i våras slutade 1-0 Everton efter mål på tilläggstid i första halvlek.

Kommentar: Två ruskigt stabila lag. Lagen i ligan som släppt in minst mål möts alltså här. Everton har varit lite uddlösa framåt utan Lukaku och det skulle inte vara jätteförvånande om laget går mållösa från Stamford Bridge. Everton spelade nyligen en mållös första halvlek mot Tottenham borta och man hade också mållöst i halvtid borta mot Arsenal och Man United. Martinez är en slug coach och han kommer med största sannolikhet komma väl förberedd även här. Chelsea är kanske som farligast via kanterna och där har Everton två av ligans allra bästa ytterbackar, som dessutom brukar få bra understöd.

Chelsea såg segt ut i FA-cupen mot Man City. Har nu dessutom Galatasaray borta i veckans CL-åttondel. Har kanske inte det där sprudlande anfallsspelet som Liverpool eller Manchester City (som har klarat av att bryta ner Evertons defensiv). Det är mer ett malande och nötande som till slut ger utdelning, eller en individuellt briljant prestation av någon (oftast Hazard då). Om Everton kommer upp i normal standard är man oerhört svårforcerat, vilket deras låga antal insläppta mål är ett prov på.

Totalt har dessa lag gått ö1,5 mål i första halvlek (vilket inneburit förlust för oss) 15/51 gånger i år. Lagen har visserligen inte gått under 0,5 särskilt mycket oftare, men nu är det de två stabilaste defensiverna som drabbar samman. Har svårt att se hur det skulle kunna bli sämre än void för oss på det här spelet.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip