Chelsea är i toppslag just nu och manaager Antonio Conte har fått ordning på hela bygget.
Senaste matcherna:
Southampton - Chelsea 0:2
Chelsea - Man Utd 4:0
Chelsea - Leicester 3:0
Hull - Chelsea 0:2

Totalt 11-0 på sista fyra matcherna mot ganska tufft motstånd. Nu väntar ett lag med ungefär samma klass som Southampton, Leicester och Man United; Everton.
Jag tror att Antonio Conte fortsätter på den inslagna vägen med tungt sammansvetsat försvarsspel och bra anfallsspel.
3-0 låter rimligt mot ett Everton som inte imponerar alls, även om man på slutet tagit sex poäng i och med två "enkla" hemmamatcher mot Burnley och West Ham så är deras tabelläge ändå fullt OK.

Till kvällens match saknar Everton två klippor. Dels centrala mittfältaren Idrissa Gueye (10 matcher/0 mål) som är avstängd efter dragit på sig fem ostskivor. Sedan saknar man åter sin bäste försvarare i Leighton Baines (5/0). Även nyttige James McCarthy (3/0) saknas. Dessutom är lirare som Pennington, Browning, Gibson och Besic på skadelistan.
Everton har förvisso kvar klass i Barkley och Lukaku, men jag tror Chelsea-maskineriet plockar bort dessa två stjärnor.

Chelsea då?
Har väldigt få problem och Conte kommer med samma manskap igen. Han fortsätter köra med sitt extremt hyllade 3-4-3-system där han har kramat ut max av samtliga sina spelare.
Defensiven med Courtois, Azpilicueta, Luiz och Cahill har inte släppt in ett ligamål sedan Arsenalförlusten i september!
Värvningen av Leciesters N’Golo Kanté är en dundersuccé! Han är enorm på innermittfältet och bredvid sig finns Nemanja Matic som ser bättre och bättre ut för varje omgång.
På flankerna har tidigare kritiserade duon Victor Moses och Marcos Alonso växt ut till starka PL-toppspelare och som spets gör Eden Hazard det mycket bra - gjort mål i tre raka PL-matcher för första gången i karriären.
Bra chans till att sätta fjärde raka i kväll!
Bredvid sig har Hazard en formtoppad Pedro samt en viss Diego Costa som har verktyg nog i sin låda för att avgöra det här mötet på egen hand om det skulle krävas.

Jag tror alltså att Chelsea går mot en ny klar seger, men fegar ändå lite och kör -1 asian till 1,80 hos bet365 . Det betyder att jagfår tillbaka pengarna vid uddamålsseger för Contes mannar.
Full vinst vid seger med två mål eller mer.
Jag har nämligen oerhört svårt att se Chelsea tappa poäng här.

Förväntade startelvor

Chelsea: Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matic, Alonso - Pedro, Hazard - Costa

Everton: Robles - Coleman, Williams, Funes Mori, Oviedo - Cleverley, Barry, Barkley - Bolasie, Lukaku, Mirallas

Mina spel: Chelsea-Everton. 1. -1 mål asian. Odds: 1,80. Bolag: bet365 . 3/4 units.

This is the stats tab
This is the post tip