Chelsea tar emot Everton i en viktig kamp om Champions League nästa säsong.

Det är Chelsea som har den platsen inför dagens match mot Everton. Segern i FA-cupen var viktig för dem, inte bara för att de gick vidare till kvartsfinal utan att få med sig en positiv bild efter den matchen som de kan jobba vidare med. Det är många lag som gör upp om samma platser så på hemmaplan behövs det tre poäng.

Everton är ett av lagen som jagar. Även om de ligger elva i tabellen skulle jag inte räkna bort dem från spel ute i Europa nästa säsong. Vinst på Stamford Bridge så skiljer det endast fem poäng mellan lagen. Kommer från ett avgjort resultat mot Man United och innan det blev det förlust mot Arsenal. Tufft schema men ska man ta sig upp högre i tabellen gäller det att kunna vinna sådana här matcher. Och det har sett bra ut för Ancelottis lag. 17 skott mot Arsenal följdes upp av 16 skott mot Man United.

Det behövs nog inte 16 skott från Everton för att vi ska få 25 skott i den här matchen för Chelsea ska nog få ett några också. Det som talar för är också att oavsett vem som tar ledningen i matchen så har det andra laget en offensiv som är bra och kommer kunna skapa chanser. Jag tror det här mötet slutar med minst 25 skott oftare än vad oddset 1.80 antyder.

Jag spelar över 24,5 skott 1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip