Chelsea tar emot Everton på lördagskvällen.
Mitt speltips: Asian -1 på hemmalaget. Spelet sitter om Chelsea vinner med 2+ mål. Push och pengarna tillbaka vid uddamålsseger. Förlust om Everton tar poäng.

Chelsea verkar på gång. Fick en skön icke-övertygande seger mot Leeds för några veckor sedan, vilket följdes upp av en mycket bra prestation mot Dortmund i Champions. Rättvis seger mot Leicester förra helgen och helt plötsligt är det tre raka segrar. Efter att allt gått emot laget en längre period har de nu äntligen haft lite medstuds. Jag var inne på att det inte var SÅ dåligt när det radades upp förlsuter. Klart bättre än Dortmund borta, tuffa domslut emot sig m.m. Jag tror de kan gå en stark vår till mötes.

Nu är det tre raka segrar och en full träningsvecka utan cupspel. Sista matchen före landslag. Med andra ord kan det optimeras mot en topprestation i den här enskilda matchen. Saknar ett par spelare sedan tidigare (Silva, Mount) men ska vara rätt okej truppläge här.

Everton har ryckt upp sig något under Dyche. Tre 1-0-segrar hemma har lyft laget en del i bottenstriden Lite samma känsla som i fjol då de gick väldigt bra hemma på Goodsison under våren, hade det svårare borta. 1-0 mot Arsenal hemma, 0-4 mot Arsenal borta liksom. Fortfarande strul med DCL ocj frågetecken på vem som ska göra målen.

Chelsea bara vinner

Jag är inne på att Chelsea bara vinner här. Everton är tuffa fysiskt, men saknar offensiv kvalitet för att kunna hota. Med publiken i ryggen på Goodison kan de en bra dag hota de flesta, på bortaplan är de desto tamare.

Hade Chelsea CL-dubblerat eller haft cupspel som stulit fokus hade jag inte velat backa upp laget här. Men med en träningsvecka där de kunnat slicka såren tror jag de kommer upp i en bra prestationsnivå - då ska de ha toppchans.

2-0?
This is the stats tab
This is the post tip