Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 .
—-
Vi bjuds på Premier League-fotboll även under måndagen när Everton gästar Chelsea på Stamford Bridge.

Hemmalaget Chelsea är fortsatt svåra att placera. Man kommer senast från ett svagt kryss mot jumbon Sheffield United där man släppte in 2-2 målet i minut 93.
Samtidigt kommer man från en rätt stark resultatrad. Man har inte förlorat på de sju senaste matcherna i alla tävlingar. De matcher man har kryssat av dessa sju har varit mot lag i de nedre delarna av tabellen, nämligen Burnley, Brentford och just nämnda Sheffield United.

Nu ställs Chelsea mot ett vilt kämpande Everton. Man är just nu två poäng ovanför nedflyttningsstrecket och kommer senast från en blytung 1-0 seger mot bottenkolegan Burnley. Den typen av vinster kommer bli viktiga att ta under slutet av säsongen, och kan man lösa en poäng här mot Chelsea vore det nog väldigt välkommet.

Det fortsätter svänga om Chelsea

Vad för typ av prestation man kommer få av Chelsea är nästintill omöjligt, men något som i princip allt går att räkna med är målglada matcher.
I lagets sju senaste matcher har det blivit minst fyra mål i samtliga matcher, och båda lagen har också gjort mål i dessa matcher.

Everton kanske inte är världens målgladaste lag, men det spelar nästan ingen roll. Det verkar som att Chelseas matcher, oavsett motstånd, blir målrika. Man har släppt in minst 2 mål i samtliga av de sju senaste matcherna, och även fast Evertons offensiv kanske inte är bländande finns det spelare som kan hota Chelseas ofta naiva defensiv.

Att försöka läsa av Chelsea känns för tillfället extremt svårt och dumt. Jag väljer därför att följa statistiken och spelar att båda lagen gör mål och över 2,5 mål i matchen till 1.80 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip