Match nummer två mellan Chelsea och Eintracht Frankfurt på Stamford Bridge i Europa League.
Första mötet slutade 1-1 där jag rekade ett underspel men känslan säger att detta möte kommer bjuda på desto mer underhållning. Jag rekommenderar att båda lagen gör mål till 1,88x hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Chelsea säkrade topp fyra-platserna och Champions League när Watford besegrades i helgen.
Lättar säkert lite tyngd från Chelseaspelarnas axlar här men det betyder inte att Chelsea inte gå för seger här.
Som bekant så blev det inget titelrace för Sarris del och klubben behöver någonting att ställa in i pokalskåpet från denna säsong – fullt fokus här alltså.
Hazard fick ingen startplats i första mötet utan fick bytas in i 60:e minuten. Här kommer belgaren starta och lär vara laddad för att ge fansen en titel innan han troligt nog lämnar efter sju år i klubben.

Eintracht Frankfurt behöver göra mål på The Bridge för att ha chans på en plats i finalen. Och anfallskraften lyser inte direkt med sin frånvaro. Luka Jovic har tagit Bundesliga med storm denna säsong och dundrat in mål. Det var även 21-åringen som stod för ledningsmålet i första mötet. Anfallskamraten Sébastien Haller ser giftig ut även han. Har varit skadad i de åtta senaste matcherna men har chans på spel här.
Eintracht Frankfurt står för en lysande säsong men har tappat lite den senaste tiden. Fått se sig både besegrade och förbisprungna av Bayer Leverkusen i tabellen nyligen. Ser alltså ut att tappa Europaplatserna.
Därav blir detta möte mycket viktigt för tyskarna. Målformen har svikit något i de senaste matcherna (tre mål på senaste fyra) men här är jag övertygad att Adolf Hütter och Eintracht Frankfurt trycker plattan i mattan från minut ett.

Chelsea får klara sig utan Rudiger, Hudson-Odoi och Kante. Eintracht Frankfurt har skador på Tawath, Russ och Stendera.

Troliga startelvor
Chelsea: Kepa – Azpilicueta, Christensen, Luiz, Emerson – Kovacic, Jorginho, Loftus-Cheek – Willian, Giroud, Hazard
Eintracht Frankfurt: Trapp – Abraham, Hinteregger, Hasebe – Costa, Rode, Fernandes, Kostic – Rebic – Haller, Jovic

Ett intressant möte mellan två lag som kommer ändra sin matchtaktik om man jämför med första matchen. Där hade Chelsea mycket boll och Frankfurt hade svårt att ta kontroll över matchbilden. Här måste tyskarna ligga ännu mer offensivt då ett mål måste göras. Ytorna för Chelsea kommer att skapas. Att Chelsea håller nollan i detta möte är inget jag skulle spela på förhand, det har inte sett stabilt ut bakåt denna säsong och därmed är valet lätt.

SPEL: Både lagen gör mål till 1,88x
Hos Unibet , LeoVegas , 888sport

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip