Chelsea har ett bra utgångsläge när returmötet ska spelas hemma i London.
Frankfurt åker till England med vetskapen att de måste stoppa Chelseas offensiv men samtidigt göra mål framåt.

Chelsea vann mot Watford i helgen och är nu definitivt klara för Champions League-spel nästa säsong. Det är en positiv känsla i truppen och laget kan avsluta säsongen med en titel. Hazard startade inte i första mötet mot Frankfurt men lär starta i kväll. Han gjorde två nya assister mot Watford och hans betydelse för laget är enormt. Enligt mig Premier Leagues MVP (mest värdefulla spelare) den här säsongen. Blir dock svårt för Chelsea att behålla honom, men han är professionell och vill säkert avsluta med en titel.

Frankfurt åkte på en rejäl smäll i söndags mot Bayern Leverkusen. 6-1 i halvtid mot laget som vill ta CL-platsen ifrån Frankfurt. Sällan har vi sett ett bättre exempel på hur mycket kraft och tid europaspelet tar från den inhemska ligan. Det handlar om att ladda om och få upp positiva tankar för annars kan det blir en jobbig kväll på Stamford Bridge.

Frankfurt behöver gå framåt och kommer få öppna sig bakåt. Chelsea hade 5 skott på mål i Tyskland men det var en match som Chelsea var nöjda med det resultatet, samt att Hazard endast fick 30 minuters speltid. Det finns lina på 6,5 hos andra bolag men till ett betydligt sämre odds. Jag väljer att gå upp till 7,5 och få 2.70 gånger smeten.

Jag spelar Chelsea över 7,5 skott på mål @2.70 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip