Fredagsfest på Stamford Bridge när Fulham gästar.
Mitt speltips: Chelsea asian -1. Spelet innebär pengarna tillbaka på uddamålsseger för Chelsea. Vinst vid hemmaseger med 2+ mål. Förlust på spelet om Fulham tar poäng. bet365 under fliken för asian hcp.

Potter har som alla vet haft en tung första tid i Chelsea. Men som en som tror på honom så kan det bara ha gjort truppen gott att de fått gnugga tillsammans på träningsplanen i två veckor (åkte ju ur FA-cupen i första rundan och var spellediga i helgen som gick). Före det här miniuppehållet kom laget från fyra rätt så bra poäng i form av:
- 1-0 hemma mot Crystal Palace i en match där de var klart bättre.
- 0-0 med mersmak borta mot Liverpool. Positiv Mudrykdebut där.

Innan dess var Chelsea det klart bättre laget borta mot just Fulham. Radade upp bra avlslutslägen och borde verkligen vunnit. Men från ingenstans drog Joao Felix på sig ett onödigt rött kort (han är avstängd här) vilket avgjorde. Men så länge det var 11 mot 11 var Chelsea klart starkare, vilket avspeglades i liveoddsen. Med alla värvningar nu i januari räknar jag med att klubben gamblar på att försöka lösa en CL-plats, vilket nog inte alls är omöjligt. Men då är det seger som gäller här. Ännu en spelledig vecka efter den här matchen, så inget att spara på.

Fulham ligger faktiskt före Chelsea just nu. Men det måste vara en "falsk" position - för inte fan kan de komma före Chelsea i slutändan. Deras underliggande statistik pekar på att de överpresterat. En Mitrovic som gjort mål på allt samtidgt som motståndarna varit ineffektiva. Tycker att de haft lite tur och fått möta lag i rätt lägen och även fått med sig en del röda kort på motståndarna och straffar. Känslan är dock att de tappat lite fart senaste veckorna. Uddlösa mot Spurs och även om Newcastles sena segermål i matchen innan kom efter att Mitro bommat straff, så var det en rättvis förlust.

Chelsea har en del skador, men i grunden ska de vara en klass bättre. De står klart högre i odds än vad Spurs och Newcastle gjorde hemma mot Fulham och så mycket sämre tycker jag inte Chelsea ska vara för dagen. Jag tror de är lite på gång samtidigt som trenden är lite motsatt för Fulham. Skulle det stanna på uddamålsseger är det pengarna tillbaka, vilket känns som en bra livrem.

This is the stats tab
This is the post tip