Chelsea tar emot Juventus på Stamford Bridge och då båda lagen redan säkrat avancemang är detta en gruppfinal där kampen om förstaplatsen står på spel. Chelsea föll i Turin med 1-0, men här är känslan att de har vad som krävs för revansch!

Fem senaste för Chelsea är en rolig läsning om man är Chelsea-fan. Engelsmännen har nämligen fyra vinster och en oavgjord på dessa matcher. Backar vi bandet ännu längre så kan vi se att Chelsea mår bra just nu. Laget är uppe i nio raka tävlingsmatcher utan förlust och åtta av dessa är segrar. Senast Chelsea förlorade en fotbollsmatch var i slutet på september - och det var då de ställdes mot Juventus i Turin.

Juventus kommer till London med bra form de också. Italienarna är uppe i tre raka vinster där de hållit nollan intakt i de två senaste. 1-0-seger hemma mot Fiorentina följdes upp med 2-0-seger borta mot Lazio senast. Som gruppen i Champions League-spelet ser ut just nu är Juventus gruppetta på tolv poäng, tre poäng före Chelsea, och avancemanget till slutspelsrundan är redan säkrat. Till helgen har Juve en tuff uppgift då Atalanta väntar och kanske finns den matchen redan i gästernas huvud?

SPELTIPS
Chelsea som matchvinnare till 1.66 hos Unibet .
Hemmalaget går för revansch efter förlusten i Turin och på hemmagräs kan de mycket väl lösa en ny seger.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip