Mitt spel: Chelsea rak seger till 1.66 hos bet365 .

Detta märkliga, märkliga Chelsea tar emot Leeds hemma på Stamford Bridge under lördagen. Leeds kommer till matchen i fortsatt behov av poäng då man endast har en poäng ner till Everton och Bournemouth på nedflyttningsplatserna.

Chelsea fortsätter göra mig tokig. Att spelet ofta ser ganska bra ut är så klart ett plus, men förlust efter förlust tankas in på kontot och nu har man två raka förluster i ligaspelet och fem matcher utan seger.

Jag trodde förra veckan att Chelsea skulle få lite islossning och slå Tottenham på bortaplan, men där var man fel ute. Jag har dock fortfarande så fruktansvärt svårt att se det här laget, ledda av Graham Potter, fortsätta göra dessa undermåliga resultat. Någon gång MÅSTE det lossna för det här laget för både trupp och tränare är så mycket bättre än såhär. När det väl händer, då vill jag vara med.

När nu Leeds kommer på besök har man en god chans att vända på steken. Det ska dock sägas att Leeds tog en ruskigt viktig seger senast mot Southampton i bottenstriden och Javi Gracia fick en kanonstart på sin Leeds-karriär. Nu åkte man dock på pumpen mot Fulham i FA-cupen i veckan och det med en stark startelva. Chelsea och andra sidan har haft en veckas vila och bör komma betydligt mer utvilade än Leeds.

Leeds behöver fortsätta ta poäng, men jag tror inte det är här man ska göra det. Jag vägrar ge upp på detta Chelsea och mitt spel blir därför Chelsea rak seger till 1.66 hos bet365 !

Förväntad startelva Chelsea:
Kepa - James, Koulibaly, Badiashile, Chilwell - Fernandez, Loftus-Cheek - Mudryk, Felix, Madueke - Havertz.

Förväntad startelva Leeds:
Meslier - Ayling, koch, Wöber, Firpo - Adams, McKennie - Gnonto, Aaronson, Summerville - Bamford.

This is the stats tab
This is the post tip