Chelsea tycker jag ser allt bättre ut.
Man fick förvisso bara 0–0 i veckans Ligacupsemi mot Arsenal, men spelmässigt såg även den matchen bra ut med Chelsea-ögon.
Laget ägde det mesta av spelet, styrde och ställde, men Arsenal var för täta bakåt den här gången.
Nu väntar Leicester hemma på Stamford Bridge och jag tror gästerna får det betydligt tuffare att hålla rent framför egen kasse.
Till den här matchen saknas nämligen 50 procent av Leicesters backlinje.
Både mittbacken Wes Morgan (22 ligamatcher/0 mål) och ytterbacken Danny Simpson (19/0) saknas. Det gör att Leicester tvingas mönstra den defensiva fyran: Amartey, Dragovic, Maguire och Fuchs.
Jamie Vardy har vilat i en vecka, men bör vara startklar. Känns dock som han har en liten bit kvar till toppformen.
Ännu mer minus för Leicester; stjärnan Riyad Mahrez är ett jagat byte även i det här fönstret, men är kvar – än så länge i klubben – och startar sannolikt i dag.
Leicester har enorma problem mot just topp-sexlagen, man väger helt enkelt för lätt när man möter kvalitétsmotstånd och jag tror inte att det blir någon som helst skillnad i dag.
Totalt har Leicester mött "topp 6” 8 gånger den här säsongen och bara mäktat med 4 av 24 poäng (1 seger, 1 kryss, 6 förluster).
Jag tror den statistiken inte förbättras i dag.

Chelsea har ytterst få problem med skador så Conte kan välja och vraka bland stjärnorna. Bland andra vilades Gary Cahill mot Arsenal i veckan och han kommer att starta i dag.
Så få bekymmer i Chelsea, fin form och laget är starkt hemma. Jag tror att laget vinner klart – och väljer att spela på -1.5 mål till 1.93 i odds. Går att hitta på bland andra Bethard .


Troliga startelvor:

Chelsea:
Courtois; Cahill, Christensen, Azpilicueta; Moses, Kante, Bakayoko, Fabregas, Alonso; Hazard, Morata

Leicester City:
Schmeichel; Amartey, Dragovic, Maguire, Fuchs; Albrighton, Ndidi, Iborra, Gray; Mahrez; Vardy

Insats: Medel.

This is the stats tab
This is the post tip