Dags för Lampard att leda sitt Chelsea till deras första trepoängaren i tävlingsammanhang. Det tror jag iallafall.
Chelsea imponerade mot Man Utd, trots det blev utdelningen noll och fyra mål i baken.
Nu är det hemmamatch på Stamford Bridge mot ett Leicester som inte riktigt har hittat målformen än.
Jag spelar rakan ettan till 1,73x hos bet365 .

Pedro och Mount imponerade för Chelsea senast mot Man Utd. Anfallaren Abraham hade även han sina stunder, till exempel med stolpskottet i inledningen. Så otroligt fint med en sådan ren träff som Abraham fick då – bollen stod helt stilla i luften.
I drygt 30 minuter var The Blues vassare – sedan gick det utanför.
En som hade en tuffare dag på jobbet var Zouma i backlinjen. Vilka grodor han stod för! Först passen rakt i knät på Rashford sen kapningen som ledde till straff. Han kan bara göra det bättre. Återstår att se om han får en startplats här, troligtvis.
Chelsea spelade även final i supercupen under veckan. 2-2 mot Liverpool – känslan där var ju att varken Klopp eller Lampard önskade en förlängning där. Men så blev det och Abraham brände sin straff i den avgörande straffläggningen. Antonio Rudiger och Willian satt på bänken hela den matchen så de bör starta här. Pedro imponerade även i den matchen, tillsammans med Pulisic och N'Golo Kante.

Brendan Rodgers och hans Leicester gjorde inte det bästa av allt bollinnehav senast mot Wolves. Över 70% men inga superchanser tyder på en enorm ineffektivitet. 0,53 i ExG. Nyförvärvet Perez och Maddison spelade på varsin kant och jag hade nog hellre sett dem spela centralt för att assistera spetsen Vardy. Tielemans och Choudhury fixade inte riktigt att bryta Wolves linjer i djupledsspelet. Vardy blev därmed helt låst och oslynlig.

Möjliga startelvor:
Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Zouma, Christensen, Emerson; Kovacic, Jorginho, Kante; Pedro, Giroud, Pulisic

Leicester: Schmeichel; Pereira, Evans, Soyuncu, Chilwell; Tielemans, Ndidi, Maddison; Barnes, Vardy, Albrighton

Brendan Rodgers kommer få igång sitt Leicester, det tror jag verkligen. Men här kommer han få lämna plats för Lampard och hans Chelsea. Hemmapremiären väger tungt och Chelsea är ett mer revanschsuget lag här. Spelade visserligen 120 minuter mot Liverpool det ska inte slita allt för mycket.

SPEL: Chelsea vinner till 1,73x
1/5 units – hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip