Chelsea och Leicester gör upp i FA-cupfinalen på lördag.
Mitt speltips: Rak seger för Chelsea. Bethard eller FastBet .

Livestreamas på LeoVegas och bet365 .

Matchen spelas på Wembley, så neutral plan gäller.

Sedan Tuchel tog över, ungefär under andra halvan av säsongen, har Chelsea varit enormt bra. Förmodligen seriens näst bästa lag bakom Man City. Jag fäster noll vikt på förlusten mot Arsenal i onsdags då de dels roterade på ett par positioner, men det verkade även som att de hade blickarna riktade på den här matchen. Var också en prestation som får ses som okej, Arsenal skapade enormt lite. Bortsett den matchen och den gången de åkte på rött kort mot WBA har de vait enormt stabila. Svåra att göra mål på och dominanta spelmässigt. Att det bara blev totalt tvåmålsvinst mot Real Madrid över 180 minuter var i underkant.

Leicester slog ett extremt reservbetonat Man United i tisdags och säkrade i stort sett CL-platsen i och med det. I övrigt har de slagit Palace, Sheffield Utd och WBA senaste tiden i ligaspelet - inga segrar som imponerar jättemycket. Har annars ett par svaga insatser - som 1-1 mot ett decimerat Southampton och 2-4 mot Newcastle senaste veckorna. Formen och prestationerna har inte varit som bäst i det här skedet av säsongen. Vardy har inte sett jättebra ut och Maddison har varit lite ojämn också. Även Tielemans har inte varit sitt bästa jag och det är möjligt att han börjar bli lite sliten efter att ha spelat enormt mycket den här säsongen. Viktige Jonny Evans har dragits med skada senaste veckorna och är ett frågetecken - verkar som han kanske kan spela trots allt, men frågan är om han är 100?

Finaler blir ofta tajta och jämna - men jag tror Chelsea har mycket bra chans att vinna här. Chelsea är en klass bättre i grunden och har gjort bättre prestationer senaste tiden än Leicester. När Man City mötte Leicester på bortaplan (just före CL som stal fokus, var inte Citys bästa elva) stod Peps gäng i runt 1.70. För dagen är Chelsea inte några mil ifrån Man City i min bok - ändå står de i runt dubbelt trots neutral plan. Tuchels första titel?

Speltips: Rak seger för Chelsea.

This is the stats tab
This is the post tip