Ligan är redan avgjord på många ställen. Med två omgångar kvar vet vi vilka som åker ur samt att Man City vinner. Men det är kamp om CL-platserna och det gör kvällens match intressant.

Chelsea fick stryk mot just Leicester i lördags i FA-cupfinalen med 1-0. För Chelsea så krävs det vinst ikväll för att inte behöva vara beroende av andra lag. Hela säsongen står och väger för Tuchel. Han har visat upp ett spel och tagit laget framåt men dessa tre kommande matcher blir avgörande för hur nästa säsong ska se ut. Skulle det bli en femteplats i ligan och förlust i CL-finalen så ser läget inför nästa säsong väldigt annorlunda.

Leicester älskar dessa chanser. Den psykologiska fördelen med att det är Chelsea som har all press och att det inför säsongen hade varit en bonus om Leicester kan spela om Champions League med två omgångar kvar. Ett läge och en chans som Leicester trivs med och har lyckats att göra något med tidigare.

Jag ser det här som en final på det viset att något av lagen måste framåt. Med tanke på Liverpools program så kommer de ta sex poäng så det är ett av dessa lagen ikväll som missar CL. Det är dessutom Mike Dean som dömer.

Jag spelar över 21,5 fouls @1.85 hos Unibet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip