Kvartsfinal i FA-cupen.
Just FA-cupen är Chelseas chans att rädda en mycket märklig säsong.
Chelsea har under nästan hela säsongen haft fin XG offensivt, men hade svårt att omsätta chanserna i mål. När segrarna ut tappade man självförtroendet och så kom skadorna. och svackan...

Det här gör att Chelsea bara är elva i tabellen.
Men på slutet har det nog sett något bättre ut, trots allt...
I alla fall slog man senast Newcastle rättvist med 3–2.

Nu är det alltså dags för FA-cupen och vi är framme i kvartsfinalläge. Till Stamford Bridge kommer Leicester City. Ett Leicester som förra säsongen trillade ur Premier League, men ser ut att studsa upp direkt. "The Foxes" har gjort en mycket fin säsong i The Championship och har "PL-platsen" med fyra poäng ner till Ipswich.
Även om avståndet ner till de jagande lagen har krympt lite på slutet så tror jag inte man offrar en FA-cupkvart för helt fokusera på ligan. I det här läget är cupen stort!

Chelsea saknar åtta gubbar

Skadeläget?
Chelsea har som vanligt en lång skadelista. Saknar Wesley Fofana, Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Reece James, Benoît Badiashile, Levi Colwill, Lesley Ugochukwu och Ben Chilwell.
Leicester saknar åter trion Dennis Praet, Conor Coady och Alex Smithies.

Bästa spelet?
Jag tycker det är Båda lagen gör mål till 1.75. Leicester är väldigt bra offensivt och går sällan av planen mållöst. Man har gjort mål i 22 raka ligamatcher! IOch jag tror Leicester gör minst ett mål till på ett Chelsea som väldigt sällan håller nollan...

Båda lagen gör mål spelas till 1.75 hos X3000 .
This is the stats tab
This is the post tip