Matchboll för Chelsea hemma mot Lille på tisdagskvällen.
Mitt speltips: Asian hcp -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Chelsea vinner med 2+ mål och läggs hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet .

Mycket enkla förutsättningar för lagen här.
- Lille har inget alls att spela för. Kan inte ens nå Europa League.
- Chelsea behöver en seger för att vara helt säkra på nå CL-slutspelet.

1 Ajax 5 3 1 1 12-5 10
2 Valencia 5 2 2 1 8-7 8
3 Chelsea 5 2 2 1 9-8 8
4 Lille 5 0 1 4 3-12 1

Fransmännen har ligamatch mot Montpellier redan på fredag. Med bara två dagars vila inför den matchen kan jag inte tänka mig att man stångar sig särskilt blodiga här mot Chelsea. Ligger trea i ligan och varje poäng är viktig i kampen om Europaplatser även nästa säsong.

Chelsea har väl inte sett lika bra ut senaste matcherna som tidigare under säsongen. Bara en seger senaste fem matcherna (alla tävlingar) och nu senast en jobbig bortaförlust mot krisande Everton. Men uppgiften här är passande, en riktigt tacksam match i ett sånt här läge. Lille är förvisso inte dåliga alls, men tycker ändå matcherna hittills visat att de inte riktigt räckt till i den här gruppen. Och med tanke på utgångsläget med inget att spela för och ligamatch redan på fredag lär man knappast göra höstens bästa CL-match.

Trots att Chelsea har en relativt tung period bakom sig tycker jag prestationerna varit rätt okej. Inte någon katastrof att förlora borta mot Man City, borde avgjort i första halvlek mot West Ham och Everton borta var en jämn match tycker jag. Med Abraham hel och armadan av offensiva mittfältare tillgängliga, hemmaplansfördel med full motivation kan jag inte se något annat än att de tar en rätt enkel seger här.

Tänkbart lag:
Kepa; James, Christensen, Zouma, Azpilicueta; Kovačić, Jorginho, Kanté; Willian, Abraham, Pulišić

3-0?

Speltips: 1 asian handicap -1,5 - odds 1.68 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip