Champions League-slutspelet rullar vidare och detta under tisdagskvällen då Chelsea gästas av Lille.

Engelsmännen kliver in i denna rond ett som favoriter och min idé är att de lämnar matchen med en seger i bagaget, vilket de mycket väl kan behöva inför returen i Lille.

Chelsea har bra form då de noteras för fem raka vinster. I deras senaste framträdande så slog de Crystal Palace på bortaplan med 1-0 och matchen innan det tog de hem VM för klubblag genom en 2-1-seger mot Palmeiras efter förlängning.

Lille som agerar bortalag här har nyligen spelat 0-0 mot Metz i franska Ligue 1. Faktum är att Lille inte håller samma klass som i fjol och just nu är de inte bättre än tabellelva i ligaspelet. Bortalaget har samlat ihop 36 poäng på 25 matcher, det håller inte när de ska upp i CL-möte med ett piggt och formstarkt Chelsea!

Spelbolagen gör nog rätt i att utse Chelsea till klara favoriter här. Hemmagräs är de svårslagna på och här tror jag helt klart att de ska vara bra nog för en seger inför returen. Detta ihop med att matchen inte rinner iväg målmässigt är det spel jag fastnar för via spelbyggaren hos Unibet .

SPELTIPS
Chelsea vinner matchen + under 4,5 mål till 1.57 spelas via spelbyggaren.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Champions League på Europatipset!





This is the stats tab
This is the post tip