Toppmöte väntar på Stamford Bridge i eftermiddag.

Jag har hittat två spel som jag tycker är värda att klicka i.
Chelsea att få flest hörnor samt över 2,5 mål i matchen.

Conte har en liten chans att fortfarande kliva upp på en fjärdeplats med sitt Chelsea, som ger en plats i Champions League. Om den chansen ska fortsätta leva så behövs det en seger idag. Chelsea kommer från fyra raka segrar, och med ett bra självförtroende samt vetskapen om att ett kryss inte räcker långt, så tror jag vi kommer se ett Chelsea med fart som vågar gå framåt hemma på Stamford Bridge. Marcos Alonso är tillgänglig återigen efter att ha tjänat tre matchers avstängning.

Liverpool, som ingen har missat, gick vidare till Champions League final i Kiev mot Real Madrid. Det är förstås klubbens höjdpunkt under de veckorna som är kvar och det är där den största fokusen kommer att vara, trots att det är tre veckor kvar till den matchen. Däremot har Klopp envisats med att spela sina ordinarie spelare trots att spelschemat varit tufft, så jag tror vi kommer få se en riktigt bra elva från Liverpool. Klopps lag har bevisat att man gillar att backa hem och sedan slå om blixtsnabbt i sina kontringar.

En matchbild med Chelsea som för spelet på hemmaplan bör få mer hörnor än Liverpool. Chelsea vann hörnorna med 8-7 på Anfield. Överspelet känns bra med tanke på defensiven som finns hos båda lagen samt att Chelsea måste framåt om matchen är oavgjord.

Jag spelar Chelsea -0,5 hörnor @1.86 hos FastBet med 4u.
Över 2,5 mål @1.73 hos Nordicbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip