En smällkaramell som heter duga, så stavas lördagskvällens underhållning som sparkar igång 18.30.
Chelsea vs Liverpool på Stamford Bridge – en batalj mellan två av seriens, såhär långt, bästa lag.

Tabell:
1. Liverpool 6 6 0 0 14/2 18p
3. Chelsea 6 5 1 0 14/4 16p

Ska vi kalla onsdagens möte lagen emellan för uppvärmning? Carabao Cup, som det så fint nu heter, kittlar dock direkt inte. Hur som helst stod Chelsea som segrare efter 2-1 och Hazard soloräd som ledde fram till det avgörande målet.
Svårt att sätta fingret på hur magnifikt viktig den unge Eden Hazard är för Sarris bygge.
Löper något kopiöst med boll och håller den ständigt nära fötterna. Trots belgarens framfart på gräset lyckades han och Chelsea aldrig få hål borta mot West Ham i den senaste ligamatchen. 71% i bollinnehav, åtta hörnor och sju skott på mål.
Mittfältet glöder i Chelsea. Redan nämnt Hazard. Pedro inledde säsongen oerhört starkt för att senare skada axeln (återstår att se om spanjoren är matchredo). Willian har ersatt där och tillfört med massor. Även nyförvärvet Jorginho har sett spännande ut, utvecklingspotential.

Det som jag vill se mer av är offensiven – Morata? Giroud? Har väl kanske aldrig haft några större förväntningar på just Giroud, men ett offensiv ska stå för mål. Morata är den enda medan Giroud har skakat fram tre assist. Mer trych framåt!

Liverpool rullar på – rejält. Har ännu inte tappat några poäng efter sex omgångar. Mot perfect season?
Inte så säker, det kan ta stopp redan här. Försvarsgeneralen Virgil van Dijk är ännu ett frågetecken inför lördagens match då han gick av skadad senast mot Southampton senast. Holländarens rutin är svår att ersätta. Saknas gör även Oxlade-Chamberlain och Lallana.

Senast blev det tre poäng mot Southampton efter 3-0. Ingen superinsats av The Reds. Självmål från "Saints", Matip med nicken och Salah på en enkel retur. Hög intensitet och många skott men det var inte allt för många där siktet vad inställt på målet.

***
Cupmatchen tidigare i veckan slutade med tre mål. Då startade spelare som Jorginho, målvaken Kepa Arrizabalaga, Alonso, Hazard, Kanté samt David Luiz på bänken för Chelsea. Firmino, Salah och Henderson för Liverpool. Nu på lördag förväntar sig samtliga spelare starta för att slåss om tre betydligt viktigare poäng. Möjligt att någon i trion Mane, Firmino eller Salah inleder på bänken...

Sarris Chelsea har sett intressant ut offensivt denna inledning på säsongen, italienaren har sannerligen fått igång dem. Ska bli intressant hur de bemöter Klopps Liverpool som bara ångar på framåt. Stort plus för spelet om van Dijk skulle missa matchen.

SPEL: Över 3 mål asian till 2.08x
Hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen
1,5/5 units

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip